Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Drama

Recenze (13)

plakát

Madagaskar (2005) 

Velká legrace!!!i Namluvené to bylo hezky: ty zvířata měla normální hlasy a žádné kvílení nebo tak!Grafika byla hezká, ale ne zrovna detailová.prostředí madagaskaru bylo ůchvtné, ale celkový vzhled nebyl tak dokonalý, a tak jsem se rozhodla na čtyři hvzdičky, taky to možná je tím, že nejsem zrovna maniak do kreslených filmů a seriálů. I tak ho ale moc doporučuji všem! stojí to za to!A také ješte nutno poznamanat, že král Jelimán byl vtipný a Moris také! Hlasy měli téměř normální ale zato měli vtipný přízvuk !! NEVÁHEJ A MAZEJ TO SHÁNĚT!!!!

plakát

Pokémon (1997) (seriál) odpad!

nezajímavé, nenápadité a vůbec hrozné! tohle mě vůbec nenatchlo. a to nejsem ani moc přísná! Nevím jak vy, ale brách má jejich DVD a já u druhéhodílu usnula, a to bylo ráno...

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Moc krásný film o chudém chlapečkovi, kteý najde zlatý kupón, a nahlédne do továrny načoládu.MŇAM!

plakát

E.T. - Mimozemšťan (1982) 

Tento překrásný sci-fi film, skutečně stojí za všechny ty hvězdičky. Mimozemšťani se přiletí podívat na naši zemi , ale jeden se zatoulá moc daleko od skupiny a najde ho mladý chlapec a mimozemšťana si ponechá. Později zjistí, že mimozemšťan se jmenuje E.T. Chlapcův otec ale mimozemšťany loví...

plakát

Klub rváčů (1999) 

Tohle je pořádnej nářez! Tento film je jeden z nejlepších! Je tam nějakej chlap , kterej nemůže půl roku usnout . No nechtěla bych bejt na jeho místě!

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Už sice hodně známá klasika , ale jinak stále dokonalý film o rybičce , která se náhodou dustane do akvárka íleného zubaře...

plakát

Mexičan (2001) 

Jakejch padesát pět!? To si děláte trubku na výkaly! já bych dala 85 %! To jest nadprůměrný film! Vždyť to má dokonalou atmosféru Mexika, děj je velice vtipný a sem tam i romantický ! přehrávání herců je tu pochopitelné - vždyť je to komedie! Navíc tam hrají dva z mých favoritů z hereckého branže: Brad Pitt a Julia Roberts. Vtip je hlavně v tom, že se tam střílí a zabijí jen kvůli pifpafce, která stejnak nefunguje! Hlavní roli tam má taky pěkně otravné psisko! Vytřete si zrak: na scénu přicházejí dokonale k popukání herecký výkon a velice vtipy obohacený románek o pistoli! KOUKEJTE TOMU DÁT ALESPOŇ 4 HVĚZDIČKY!

plakát

Slepičí úlet (2000) 

Tato vtipná pohádka se opravdu moc povedla! pohádka pro malé dětičky, u které se zasmějou i dospělí!

plakát

Sedm (1995) 

To je fakt moc dobrý horor, Brad Pitt tam hraje, no řekněme přisprostlého maníka. Mamka z toho nespala. Doporučuji jako pohádku na dobrou noc! P.S.: nedoporučuji tento film těm, kteří nemají silný žaludek!

plakát

Krysáci (2008) (seriál) 

No, na večerníček je to trochu moderní, ale jinak se mi to moc líbilo, protože je to moc vtipné a originalita mi tu rozhodně nechybí!