Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (11)

plakát

Re-Play (2009) (pořad) 

Podle mne nejlepší pořad o hrách, který je v TV.

plakát

Diktátor (2012) 

Bavil jsem se u tohoto filmu nehorázným způsobem. Velmi skvělí a povedený film. Scéna ve vrtulníku nemá chybu.

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) odpad!

No todle vážně nemyslí vážně..Film otřesný sám o sobě. Vůbec nic se mi nelíbilo. A jak koukám na hodnocení nejsem v tom sám.

plakát

Mupeti (2011) 

Od tohoto filmu jsem čekal více. Celou dobu sem se nehorazně nudil a k tomu ty písničky .. 2 hvězdy a to se zavřeným jedním okem.

plakát

Temné stíny (2012) 

Čekal jsem od tohoto filmu více. Burtona mám velice rád. Jeho filmy jsou klasika..Jde ihned poznat, že je to z jeho dílny, ale prostě není to ono. Něco tomu chybí. Není to jako Střihoruký Edward, nebo Mrtvá nevěsta, dokonce ani né Alenka v říši divů. Kostými a make up typické pro jeho tvorbu, ale jinak film nestál za nic. Snad jeho další film bude lepší a doufám, že se vrátí do starých kolejí.

plakát

Avengers (2012) 

Perfektní film. Zatím nejlepší film tohoto roku. I v boji proti konci světa si dokážou dělat srandu. A to se mi líbí. Iron Man - drzí, vtipný jako obvykle. Hulk - překvapivě perfektní a ostatní? nemá cenu zde vše vypisovat. Vše překvapivě sedí a nehorázně pobaví.

plakát

Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011) 

Zlatá jednička. Tento díl nestál za nic. Od půlky filmu jsem neustále koukal na hodiny kdy už bude konec. Naprostá kravina.

plakát

Ruin (2011) 

Velmi povedené. Jako celovečerní film bych to určitě bral.

plakát

Projekt X (2012) 

Podle mne vydařená komedie. Jen nevím, kdybych toto udělal já jestli by se rodiče zachovali stejně jako u tohoto filmu. Na nový Prcičky to rozhodně nemá, ale i tak jsem dal 5.

plakát

Nebojte se tmy (2010) 

Pokud chcete opravdu se bát a nebo shlídnout kvalitní horor, tak hledejte dál. Tento film Vám nedá ani jedno. Pro mne to byla 1,5 hod. nudy.