Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Příjemná komedie, není nijak převratná, přesto pár scén hodných zapamatování(Botox guy na párty je opravdu boží). Sandler hraje to svoje, Rachel(pardon, Jennifer) stále příjemně vtipná, to všechno zasazené na Havaj. Ideální na letní večer s hromadou jídla a pití.

plakát

Tupac: Vzkříšení (2003) 

Nejsem raper, nenosím vytahané trička a kalhoty pod zadek. Tupaca přesto poslouchám a tento film je skvělým zaznamenáním jeho krátkého života, ve kterém toho dokázal dost a dost... Poznámka pod čarou: pro někoho, kdo zná Tupaca jen z písně s Eltonem Johnem, film nedoporučuji. Nepochopí ho.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Šedá, pochmurná a někdy nezajímavá britská verze Hrdinů. Přesto ale stojí za shlédnutí, už jenom kvůli angličtině jedné z hlavních protagonistek a samotnému nápadu. Nesledovat s českým dabingem!

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Nemůžu jinak, pro Iron Mana mám slabost již od základkových dob, kdy jsem si potají pod lavicí místo češtiny četl komiksy. A Scarlett Johansson v upnutém oblečení? Chm...

plakát

Iron Man (2008) 

Podivný Bruce Banner, zženštilý Thor a vykastrovaný Kapitán Amerika nesahají Iron Manovi ani po jeho nadupané kotníky z kdo-ví-jakého materiálu. Jednoznačně nejlepší Marvelovský snímek, který je ale přeci jen o trochu horší než jeho pokračování. A přiznejme si to na rovinu, hrudní trojúhelník z dvojky je přeci jen stylovější než kolečko z jedničky.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Film jsem viděl v kině. Film jsem si pouštěl cestou ve vlaku domů. Je příliš dlouhý. Nebaví mě. A to kult kolem Sherlocka mám opravdu rád.. Pro opravdové fanoušky dopuručuji Sherlocka od BBC.

plakát

The Notorious B.I.G. (2009) 

Biggy Biggy Smalls is the illest... Chápu odpůrce rapu a hip hopu, ale mně samotnému to nijak nevadí a proto tenhle film řadím k nejlepším filmům svého žánru vůbec. Život legendy East Coast rapu od začátku až do konce, skvělý soundtrack, 2Pac, beef mezi Západem a Východem vykreslený z východní strany. RIP B.I.G.

plakát

Moneyball (2011) 

Jestli se to vážně stalo, tak mě celkem mrzí, že jsem v té době nebyl fanda Oaklandských Atletů. Brad jako GM v Nike mikině házející pálkou v kabině, když se nedaří, je parádní a prostřihy na skutečné záběry ze zápasů filmu dodávají pravý sportovní nádech. Ale nevím, jak bych film bral, kdybych nebyl fanda baseballu.

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Kdysi dávno jsem viděl první sérii. Před pár měsíci jsem na COOlu viděl jeden Mikronésii a... Survivor mě chytl a už nepustil. Dívat se na lidi soupeřící nejen s přírodou, ale především mezi sebou je skutečná zábava. Někdy člověk jen žasne, co jsou někteří lidé schopni udělat pro to, aby šli v soutěži dál (stačí jedno jméno - Russel Hantz). Nad tím vším ční Jeff Probst, ten chlápek je sympatickej v každý sérii.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Stará banda dospěla, z pubertálních nadrženců toužících zasunout se stali dospělí lidé s opravdovými problémy (nicméně stále toužící zasunout) a já jsem se z celé série bavil snad nejvíce. Stifler pálí ostrými a jediný, kdo mu dokáže konkurovat je pan Levenstein. Ostatní jen tak přitakávají, ale jako celek to nepůsobí vůbec zle. Nostalgické a především důstojné zakončení série mého dospívání.