Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Kamera je orgasmická. Visuální porno. Bohužel předvídatelnost a okatá hra na city ubírá ze zážitku minimálně 40 %. Sedět tak s Virgilem u jednoho stolu, čekat na gambáče za 35,- a zeptat se ho - cos čekal?

plakát

Life Cycles (2010) 

47 minut "frame by frame fetishe"... Pervezní vizuálnost...a ten přehnaně patetický komentář s pseudofilosofickým podtextem a enviromentálním alibismem perfektně sedí a dává tomu koule...ano, koule, to je přesně to, co to má!

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) odpad!

Jediná otázka: Proč? ->Naprosto zbytečný film, původní Låt den rätte komma in stačí jeden, nemusí být druhý, natož s naprosto křečovitě příšernými herci...

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Občas člověk žasne nad tím, že za takovéhle věci se vůbec vyhazují peníze....to ať už se radši rozkradou....ale proti gustu...

plakát

Banksy: Exit Through the Gift Shop (2010) 

Původně měl ode mě tento počin získat 3*, ovšem pár dní dalo mému rozhodnutí zabrat. Nakonec tedy 5*. Spekulace o tom, že jeden je druhý a druhý je jeden, tedy jeden a druhý jsou ten samý, jsou na místě. Chci ale opravdu vynášet jednoznačné soudy? Člověku to přijde naprosto neuvěřitelné, na druhou stranu si ale říká, že v USA je možné naprosto vše. A pokud je pečlivě vystavěná postava Thierryho skutečně Banksyho mystifikací, pak tento streetartový fenomén, dle mého názoru, vypustil do světa dokument, který dalekosáhle předčí mnoho patetických dokumentaristů světa...

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Co na tom, že to není klasický Woody? Každý potřebuje vývoj a pokud je vývoj v tomto směru, tak jedině plus. Zoufalství, které se v Gilovi nachází, je sice skryté, ale přímo z něj stříká. Jak vidno, v každé době se pár takových najde, ale hledat uspokojení tam, kde ho tito hledají, je očividně zbytečné. Člověk o tom může snít, ale to je to jediné, co zmůže a je to tak dobře.

plakát

Velká ryba (2003) 

Realita/minulost není to, co se děje/stalo, ale to, jak se zaznamená/převypráví. Až na výjimky je život většiny lidí hrozná nuda, zajímavé osudy má ale celkem velká spousta lidí, to je záhada….Jsem rád, že to Will pochopil a může být svým dětem stejně „dobrým“ otcem, jako byl Edward jemu.

plakát

Počátek (2010) 

Díky tomuto filmu jsem změnil kritéria pro hodnocení všeho ostatního. Bez ohledu na kterýkoliv jiný názor mám Inception v hlavě jako vrchol toho, co jsem kdy viděl. Ano, je tam pár logických chyb, některých jsem si všiml při prvním zhlédnutí, některých při druhém, třetím, čtvrtém….Po pátém už žádné nebyly, takže jich moc není!:) Jako celek to funguje geniálně - nenudí, nezasekává se, plyne a člověk chce stále víc. Otevřený konec nechává přesně ten prostor pro hádání, jaký má nabízet. Naprosto skvěle!

plakát

Monty Pythonův létající cirkus (1969) (seriál) 

Návod na dokonalý humor: Vezmi 1) všechny fóry, které Tě napadly v pět ráno na večírku a nikdo se jim nesmál 2) pět lidí, kteří jsou ochotni z těchto fórů udělat gag a zahrát ho tak vážně, že u toho klidně umřou 3) veškerou profesionalitu, kterou jsi schopný vyprodukovat a zaplatit 4) dělej si srandu ze všech slabších (nezapomeň na Francouze!) - > vezmi mixér, všechno do něj a pořádně promíchat! Hotovo, za dvě generace Tě bude jeden klučina z vidlákova ve státě, který možná ani neznáš, naprosto milovat!:)

plakát

Avengers (2012) 

Perfektní koktejl zábavy, kterou by člověk mohl hltat hodiny…akorát by si po tomto zasloužil Hulk svůj nový vlastní film (s Ruffalem, proč ne, i když Norton se mi líbil víc), protože Whedon zahalil našeho zeleného obra mystérií, která v jeho samostatných filmech chyběla a žádá si rozvinutí. Chudák Cap. America – odvaha mu nechybí, ale ničitelské schopnosti ano. A od Tonyho s Jarvisem jsem čekal trošku větší invenci při tvorbě nového brnění, škoda…Ale to jsou drobnosti, zábava je to unikátní!:)