Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Podle mého názoru je Expendables nejlepší film, který se kdy natočil. Sly si to dobře zorganizoval a zrežíroval. Tento film se povedl jako rozlučka s legendami a super herci jako Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis s Jasonem Stathamem. Takové hvězdy doplní super herci jako Eric Roberts, Mickey Rourke, Terry Crews s bojovými borci Stevem Austine, Randym Couturem a dalšími. Nejlepší scéna je určitě KOSTEL, kde jsou Sly, Arny a Bruce společně a mají dost povedený rozhovor s vtipy a utahováním jeden z druhého. Každý z herců tam má svou chvíli na předvedení toho, díky čemu jsou tak dobří a slavní. Celý film jsem se dobře bavil, protože děj měl hodně akčních scén, vtipů, narážek. Sly díky moc, že si to natočil a dost dobře to zahrál. Těším se na další tvé režírované filmy. Nechápu kritiky, kterým se to nelíbilo, páč jako rozlučka hvězd jako Sly a Arny se to povedlo. Super film a jen ho doporučuji. Díky Sly si nejlepší. :) 5*

Rambo: Do pekla a zpět

Rambo: Do pekla a zpět (2008)

Rambo: Do pekla a zpět je opravdu do pekla jménem Barma a zpět k pohodě. Nejdřív Rambo jako veterán a lodník, který si žije klidný život v jedné z vesnic poblíž místa, kde se masakr děj odehrává. John na to místo převáží skupinu pomocníků a při jejich převozu zažije dost povedenou přestřelku John x skupina pirátů, ze které vyjde vítězně. Když se vrátí zpět, dostane zprávu, díky které změní názor a vyráží zpět se skupinkou, co je chtěj zachránit. Z jedné krvavé zábavy barmské armády začne oddělávat jednoho po druhém. Věta "Žít nadarmo nebo pro něco zemřít" se mi dost líbila a stala se jedním z mých motivů. Má v sobě něco pravdy. Celý film vás určitě zaujme příběhem. Nejlepší scéna je konečná scéna, kde John suprově začne masakrovat barmskou armádu jako v celém filmu, ale tato scéna stojí za TOP. Tento Rambo je nejlepší ze všech 4 filmů. Celá série Ramba je super a můj druhý nejlepší film, který jsem viděl. 5*

Rocky Balboa

Rocky Balboa (2006)

Poslední film Rockyho je asi nejlepší rozlučka jakou si mohl tento boxer přát. Všechny ty jeho proslovy se tam dost dobře hodí. Sice to nebyl stejný box jako s Apollem nebo Ivanem, ale na jeho rozlučkový zápas to byl nářez. Rocky je legenda a vždy bude. Stallone je super herec, ale je to i super režisér. Super film 5* si určitě zaslouží, protože se povedl. Celá série Rocky byla super. Rocky Rocky Rocky! DOPORUČUJI!!!

Rocky IV

Rocky IV (1985)

Rocky IV je fakt přehnaný film, který se určitě bude líbit. Po Apollově zápase, který měl proběhnout v klidu, tak byl zakončen smrtí. Rocky se pomstí a svede s Dragem velkou řežbu. Dost se mi to líbilo. Děj dost povedený. 5* má naprosto zaslouženě!!!

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Gladiátor je podle mě nejlepší historický film, který byl natočen. Russell Crowe to zahrál dost dobře. Potom všem, čím si Maximus prošel, tak se do poslední chvíle nevzdává. Gladiátorské souboje a záběry jsou naprosto suprově natočeny. Tento film fakt stojí za podívanou. Kdo tento film neviděl, tak mi neuvěří. Můžu jen doporučit! 5* dávám zaslouženě. Maximus :)