Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (139)

plakát

Kvaska (2007) 

Jasně konec je trochu ustřihlý, ale je to jeden z mála kvalitních hudebních českých filmů. Soundtrack se mi maličko zaryl pod kůži a někdy si pobrukuju "Jdou..."

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Nějakým způsobem se mě to dotkla ta sladěnost hudby a nádherného rodinného setkání. Viděno na zlínském festivalu 2008.

plakát

Mezi řádky (2007) 

Poslední dobou se objevuje mnoho snímku zabývající se etnikou. (např. Crash a Babel) Tento snímek ve stylu filmu "Nebezpečné myšlenky" ukazuje na problémy gangů z výsledku integrace škol, na jedné dříve výběrové škole, inspirované skutečnými událostmi. Jen škoda, že vše o co se paní G snažila mi přišlo trochu nereálné. I tak to byl velmi vydařený snímek, který se po pomalém startu příjemně rozjel.

plakát

MTV Video Music Awards 2007 (2007) (pořad) 

Bohužel,,, předávání hudebních cen MTV má čím dál více komerce na proti klesajícímu umění. Tahle show už nebaví lidi, tak jak dříve,,, možná tak akorát samotné američany.

plakát

Muzikál ze střední 2 (2007) (TV film) 

Dojemné!!! Vyfintěná blondýna zvedala mírně úroveň celého filmu, jinak velmi podprůměrný muzikál, který se legendární Pomádě vyrovnat nemůže ani zdálky.

plakát

Noc patří nám (2007) 

U tohohle filmu jsem se dlouho nemohl rozhodnout, protože skvělé scény jako honička v dešti, drogové doupě a scény ve vysoké trávě mi kazil zbytek filmu, který mi přišel trochu dlouhý... Eva Mendes je jako vždy fine a Joaquin Phoenix, kterého jsem neměl rád, zase překvapil.

plakát

Občan Havel (2007) 

Existuje lepší dokument ukazující, že Václav Havel je jen lidská bytost? Pekelně dobrá kamera a parádní výběr situací ze všedních nevšedních dnů bývalého prezidenta. Možná bych jen chtěl vidět u některých scén více, ale to by pak film měl víc jak tři hodiny. Viděno na zlínském festivalu 2008

plakát

Once (2007) 

Průměrný romantický film, kde hodnocení značně zvyšuje české "Miluju TEBE!!!" Až na to, že to stejně dopadlo jinak...

plakát

Ratatouille (2007) 

Lidi nelidi, tenhle film žeru i když je s krysama... Moc nádherný a dojemný filmeček o tom, že rodina má držet pohromadě stejně jako naše největší zájmy a chutě, které nás nemají nikdy opustit...

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Já jsem strašně, ale strašně zklamaný. To chladné a nelidské prořezávání hrdel Todda mi vůbec nesedí do ironického přístupu Tima Burtona a jeho světa. Nebýt temné atmosféry Londýna a Johnyho Deppa, tak ani nevěřím, že to natočil on. Celý film se mi dlouze táhnul a celou situaci pro mě zachraňovala jen Helenka Bonham Carter. No doufám, že se to příště znovu povede pane Burtone. A poslední otázku,,, Jaktože není hudba od Elfmana?? --- 45%