Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (9)

Leonardo DiCaprio

Pan Herec. Počátek, Prokletý ostrov, Krvavý diamant, Skrytá identita, Marvinův pokoj, Muž se železnou maskou.. Nemám slov pro tohoto dokonalého herce, umí se dostat do jakékoliv role.. He's just perfect.

Tobey Maguire

Spidermanem se může jít zahrabat, umí obsadit hlavní roli ve filmu, ale snad nejlepší byl v Brothers a Seabiscuitovi. Připadá mi, že má v sobě pořád něco, co se musí objevovat, a objevíte to v kažém dalším jeho filmě. A i tak to není pořád všechno. Má kouzlo a umí hrát. A je fešak :)

Josh Holloway

son-of-a-bitch .. těmito slovy snad charakterizuju jednu z nejúžasnějších postav seriálu Lost. Perfektní nádherný chlap, tvrdohlavý a protivný Sawyer který si jenom hraje na zlého, přitom jeho postava celý život prahne po pomstichtivé odplatě chladné vraždy muže, který mu zničil život.. je ůžasný herec, a mimo plátno nemá v hlavě nasráno!

Johnny Depp

Ovšem, jeden z neoblíbenějších herců dnešních dob, ale nejsem do něho tak udělaná,a kvůli te jeho velke oblibenosti si u mě nepřidava, spiš naopak... co na něm, proste je dobry, a to je vše. Po herecke strance neni co resit

Jude Law

Šarm a skvělý herec. Co víc chtít u neznámých chlapů :D

Karel Roden

Jediný český herec, který stojí za zmínku a má moji poklonu.