Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (179)

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

poutavý a zajímavý příběh. Jsem bohužel všimavý tvor, a neunikla mi zmínka o Davidu Copperfieldovi, který se v téhle době ještě ani nenarodil, zahrabaný klíč mezi kamením pod vlakovými koleji, načež po zohnutí pro něj dolů ho Hugo zvedne z prkna, a ten mega vyšlechtěný doberman z hodně urozeného původu mi do téhle doby už vůbec nepasuje (byl sice vyšlechtěný 70.let 18.st., ale zjevněj takovou dorůdu najít v téhle době...)a je toho mnohem víc..bohužel ale to jsou prostě ty kousky, které mi v celek to krásné puzzle nesloží.. Jinak je to příběh nádherný, doslova i vytvořen ze sna. Hodně je ve filmu cítit i jakýsi 'deppovský' nádech.

plakát

Jappeloup (2013) 

Inspirováno tehdejší story, a musím přiznat, úžasné napodobení jak hlavního herce tak koně.. Snažili se to připodobnit opravdu jak to bylo, a povedlo se. Tento kůň byl opravdu fenomén své době, a v 1988 opravdu vyhrál Olympijské hry, a byl opravdu malý. A těmito detailními poukazy na spoustu drobností kolem mi dohromady dalo celkem příjemné dojemné divadýlko, které nemám proč zhazovat. Ale nic, co by mě tam nepřekvapilo, nebo bych nečekala (snad jen to, když ho chtěl prodat..tohle by opravdový koňský srdcař nikdy neudělal..)

plakát

Najväčšie kriminálne prípady Slovenska (2006) (seriál) 

Upřímný pohled na svět jaký je. Upřímný rozbor psychologické stránky lidí, jací jsou. Co se zkrátka děje a nemluví se o tom, jen tak zběžně. Tady je to černé na bílém, a běhá mi z toho mráz po zádech. Úžasné. Skvělé. Boží.

plakát

Po krk v extázi (2004) 

Naprosto dokonale 'nakamerovaný' film, skvělé efekty, doprovodná hudba, herecké obsazení, perfektní námět, výborný scénář. Co víc si přát k dobrému filmu ? Nemám výhrady.

plakát

Nenávist (2004) 

Skvělý příběh, japonské prostředí a postavy - nádhera.. Ovšem, předvídatelné scény, a cose nějakých hororových věcí týče - nic nového, nic zajímavého, žádné 'lekárny', žádné šílenosti, jenom takový poklidný duch Nenávisti. Líbí se mi zápletka, která je postupem filmu odhalená, líbí se mi děj, ale opravdu moc nefandím takovýmto 'pc-work-monster' ..

plakát

Insidious (2010) 

Ani tak jsem se nebála, jako spíš že mě bavilo pozorovat děj a posloupnost příběhu, hrozně zajímavá celá struktura onoho duchovna co se ve filmu objevila.. Dle hodnocení mě zajímal samotný film hrozně moc, horor 2010 a 73% hodnocení ? A pravda, tento film si zaslouží ode mě 4 hvězdičky. Pátou nedám, protože se z filmu dalo získat víc, ještě více se dalo pracovat s některými věcmi, ale výborně sehrané, skvělá kamera, úžasné herecké výkony, a ne až tak americká sračka, jako se z mnoha kanadskych hororu posledni dobou vyklubalo.. Pěkné pěkné :-)

plakát

Na divoké vlně (2012) 

Když pominu roztomilého zamilovaného klučíka a soustředím se čistě na děj, na Jayovu vytrvalost a odhodlání a sebepoznání a snažení a do toho filmové natolik uvěřující emoční okamžiky a nešťastné chvíle, podtrženo na základě skutečného příběhu, pominu někdejší scény které se komerčně snažily vrýt do divákového podvědomí a snažili se ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ celý emotivní okamžik jenom zdramatizovat, tak dávám celému filmu 5*, protože na takový film jsem dlouho nenarazila, možná důvodem odrážejících se stejných či podobných životních okamžiků, možná protože to není jenom připitomnělý vymyšlený příběh který má dojmout diváka, ale prostě příběh o příběhu ze života.. matlám pate přes deváte, protože uplnyulo zhruba hodinu a půl od chvile dky jsme ten film videla a stale se mi neusadily poskakující vzrušené a silné emoce které ve mě Chasing Mavericks zanechal.. Že hlavní důvod byl G.Butler, protože tohohle neskonale sexy chlápka žeru čím dál tím víc, se nakonec obrátil v celkové soustředění na celičkých 117 minut filmového díla, protože to vážně stálo za to ! mě to chytlo..

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

luxusní skvělá podívaná s vychrytralým charakterem s dávkou ironie a sarkasmem. Do chvíle, kdy vypukne přestřelka v domě. Úplně to otočilo moje hodnocení, bohužel k horšímu...Tarantino je frajer, a filmoví blázni ví, že použil své klasické působící zbraně. A možná proto mi to od té přestřelky přišlo nudné. No ale, za skouknutí to stálo :)

plakát

Bastardi (2010) odpad!

jak bych charakterizovala dnešní mládež a česko v jednom? koukněte se na Bastardy.. ani jednou jsem se nezasmála, tato nepovedená komediální kravina jenom otupuje českou kinemaatografii, ale se slovem 'film' tohle nemá nic společného....

plakát

K.O. Night Show (2012) (pořad) 

Naprosto brutální a necenzurované záběry tvrdého boxu kde se nikdo s nikým nesere.. :)))