Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

První polovina dílu je naprosto skvělá, hodně dlouho jsem neviděl nic, co by mě nadchlo a hltal sem co bude dál (ano nikdy sem tu hru nehrál), jenomže, pak se to zlomí a je to utahané. Atmosféra která to ze začátku táhla byla zadupaná do země, patrně před 20 lety hordou infikovaných. Pořád mám naději že se děj v dalších dílech rozjede, zatím ale za tři.

plakát

Matka versus android (2021) 

Mother/Android nenatchne ani neurazí. Vidím v tom trochu Terminátora, Tichého místa a Mlhy (kvůli konci). Jen mi zřejmě uniklo co se vlastně stalo, proč k samotnému povstání došlo? Trochu do hloubky rozvedený děj a trochu více akce. Za 3* a to celá jedna za Chloë

plakát

V síti (2020) 

Po shlédnutí cítím tak akorát vztek, jsem rád že se tímhle tématem někdo zabývá a doufám že se tak odhalilo mnoho potencionálně nebezpečných bytostí (ne, nejsou to lidi). Nehodnotím režii ani herecké výkony jako některé předchozí komentáře, v tomhle případě jde přeci o poselství a osvětu pro lidi kteří jsou zodpovědní za dohled nad nezletilými. Opravdu smekám před odvahou hereček, že se nakonec osobně setkali s predátory.

plakát

Ďábel (2020) 

Tom Holland příjemně překvapil. Pattinson v roli deviantního reverenda ? jo tomu bych uvěřil, to k němu sedí. Celkově na mne ten film nezapůsobil a i když tam bylo pár dobrých scén, byl děj většinu času předvídatelný a žádný zvrat se nekonal. Ale tak na konec to bylo lepší jak přehnaně chválený Extraction.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Takže, nic sem od filmu nečekal, s počátku prostě očekávaný příběh s vyšinutým típkem co mu hráblo a místo dcery shání náhradu a vymyslel si nějakou báchorku. Ale pohoda dalo se na to koukat, jediný co je mi líto že v nejlepším, když to začne mít grády a mohlo by to být zajímavý je konec. Proč proboha.

plakát

The Vatican Tapes (2015) 

Tři hvězdy a to za Peñu, druhá za snahu a třetí za konec filmu :-D né všechno musí mít "happy end"

plakát

Falešní poldové (2014) 

Je to naprosto nesmyslná blbost ale příjemně sem se u toho pobavil proto nemůžu jinak než 4* :-D

plakát

Pátá vlna (2016) 

Začátek super docela to navnadilo, mám rád scifi s příběhem o invazi mimoušů. Ovšem nic tam nepřekvapilo, od té doby co hlavní hrdinové dorazí do uprchlického tábora je jasný kdo tam přijel a co má v plánu. Naprostá katastrofa není ani tak samotná invaze jako love story a pokud bude nějaké pokračování tak tu bude další Twilight sága... a další připomínky by se mohli jen hromadit. Za mě 2* první je za "Carrie". Příběh jako takový nemusel být úplně marný, ta myšlenka že při invazi nepoužívají žádné technologie jen naší planetu se mi líbí. Jen to trochu jinak podat a víc rozebrat, možná by to pak bylo i zajímavější tolik k druhé *

plakát

Padesát odstínů černé (2016) 

Nebylo to nejlepší, ale rozhodně sem nelitoval peněz za kino jako v případě toho "filmu" který tento paroduje, takže 3+1 hvězda za Marlona.