Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film rozpráva strašidelný príbeh 27-ročnej Angely Holmes (Olivia Dudley), ktorá okolo seba nečakane začne šíriť skazu a smrť. Po tom, čo miestny kňaz (Michael Peña) zhodnotí, že Angela je posadnutá diablom, Vatikán zaháji pokus o exorcizmus. Starobylé satanistické sily sú ale silnejšie, než sa predpokladalo. Pokus o vyhnanie diabla farárom Imanim (Djimon Hounsou) a kardinálom Bruunom (Peter Andersson) dopadne katastrofálne a, čo je pre cirkev ešte horšie, z Vatikánu uniknú záznamy o tejto udalosti. (ywo666)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (66)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

The Vatican Tapes nieže žiadnym novátorským dielkom. Len sa priživuje na tom, čo tu už dávno ukázal niekto iný. To by ani tak nevadilo, lebo do tohto žánru priniesť niečo nové, je už priam nepredstaviteľné. Ale raz začas príde film, ktorý ponúkne niečo nové, iný smer a tento, to pravdaže nie je. Na film sa dobre pozerá, je technicky na slušnej úrovni, hudba sem pasovala a herci sa sem tiež hodili. Len ako film ubieha, tak je jasné kam to všetko speje. Najväčším problémom filmu je scenár, nevedel vobec vytvoriť príslušnú atmosféru a pri takýchto filmoch by mala byť jeho súčasťou, čo ale nebola. Film nenaserie, ale určite ani nenadchne. Slabé 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Vatican Tapes“ nepřináší ani humor, který by se dal třeba díky přítomnosti Michaela Peñi očekávat. Není zde prostě nic, co by film nějak vyčlenilo. Snímek není špatně natočen, ale nemá v sobě nic, co by bylo trochu jiné, co by vás přimělo si myslet, že má pořád ještě smysl točit vymítačské filmy. Už dlouho jsem neviděl nějaký, který bych ocenil. „The Vatican Tapes“ je jen dalším z mnoha. ()

Reklama

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Angelu jedného dňa ďobne havran do bradavky, až jej z toho natoľko prejebe, že sa dostáva pod drobnohľad mexického farárka, bývalého Chucka Norrisa z Vietnamu. Aby toho nebolo málo, jej psychicky narušený foter, ktorý si s ňou v detstve, bez pocitu viny, pár krát nezáväzne vrzol, cíti nepríjemnú konkurenciu v podobe mladého "býčka", ktorému zázračne stojí aj bez modrej lentilky. Jebe kompletne Angele na gebuľu? Alebo si pchá krucifix do zadku úplne bez príčiny? Prepáčte!!! Ale nedokážem písať seriózny komentár k takejto sračke. Mňa by teda fakt zaujímalo koho mohla táto paródia vystrašiť. Na pásky od farárka z Očovej som sa neskutočne tešil. Niektorí "klebetníci" totiž tvrdia, že v "knižnici" samotného Vatikánu, hlboko pod "skodami" za veľkou kovovou bránou, zamknutou na "sedem západov", existujú dôkazy o existencii Boha, čiže zákonite aj Satana, ktorý je hlavným "šéfom" protistrany (pre debilov - OPOZÍCIE). Bohužiaľ, tento polo "F.F." z hororového hľadiska sklamal na plnej čiare, takže na nedeľnú omšu sa zo strachu z princa temnoty opäť nedostavím. Tie vaše oplátky bez chuti si zožerte sami, najebať z vína sa môžem aj sám. Navyše, medzi najväčšími zmrdmi, sediacimi v prvej lavici sa mi aj tak miesto neujde a Boh do zadných radov, kde stojí bedač - nevidí. Keď tvorcovia nemali odvahu odkryť karty, neviem na kerého Krista sa púšťali do takéhoto projektu. Ako ďalšie mínus uvediem (čo nebýva u mňa zvykom) kokocké správanie postáv. Mať takého fotra tak som posadnutý od malička. Nechcel dať dcéru "Karolkovi007" z Pokecu, taaaak nech mu ju trtkáva diabol. Za ten záver si táto zmrdačina nezaslúži nič iné ako - ODPAD, lebo jedno z mála čo z duše neznášam, je keď v horore robia propagandu Ježiškovi. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Další pokus o natočení vymítačskýho filmu. Těch pokusů bych řekl že přibejvá s každým rokem, takže je vcelku těžký se prosadit, ale podle mýho by stačilo jenom vymakat příběh a přidat k tomu scény typu (protáčení hlavy o 360°, lezení po čtyrech po stropě,...) a podobný, který dokážou vyvolat hrůzu. Navíc střih byl ten největší guláš. Chápu že s malým rozpočtem tohle asi neni jednoduchý, ale jenom s jiným satanským hlasem a divnejma pohybama a grimasama to fungovat nebude. Ono je třeba fajn, že tu jsou poměrně známý herci, takže se to může zdát věrohodný, ale v tomhle subžánru na tom až tak nesejde. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dnes jsou ty mravně závadné tagy trochu slabší, asi nemám den. Jen "mrdnout, kurva a černoprdelník", vše samozřejmě v uvozovkách, jak to mají cenzorští pokrytci rádi. Tristní výskyt vulgarismů však nahrazují oplzlé, sexuálně explicitní eufemismy, a tak se i dnes, milí bratři a sestry v Kristu, můžete spolu HOMOkamarádem Martinem freneticky křižovat a sborově hřímat „Apage verbalis!“ *** Ač slušně natočeny a osazeny spanilými herci, jsou Vatikánské pásky dobré leda tak k zatejpování zlomeného krucifixu, kterým člověk vztekle „mrdnul“ o zem, když po půl hodině vzali za své veškeré naděje, že se ve vymítacím žánru dočká ještě něčeho záživného. A tak matička církev, ty „kurvy“ nenažrané, zlodějské, pedofilní, opět unyle zaříkává vlastní, účelově vytvořené bludy, za pomocí kterých tu za 10 století ukradla blahoslaveným, co mohla. V rámci soudobého píárka Vatikánské banky tu otravně vymítají sympatičtí a kůl „černoprdelníci“ slizkou bloncku, které Satan přefoukl silikony a jíž by za normálních okolností vymetali někde v sakristii deseticentimetrovým duchem svatým, když by jí předtím po zpovědi naordinovali jako vykoupení půl hodiny foukání do šalmaje. A jakmile se to konečně začne alespoň trochu rozjíždět, tak to skončí, za což by celý realizační tým zasloužil za hysterického předčítání Rituale romanum análně zprznit borovou šiškou. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V čase 39:49 je možné vidieť tieň kamery na chrbte Angely Holmes (Olivia Dudley), ktorá kráča po chodbe. (DJ Rocco iNc)

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Reklama

Reklama