Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Pohádka

Poslední recenze (8)

plakát

Camelot (2011) (seriál) 

Ehm, a toto je jako co? Král Artuš s jediným zájmem, a to o krásné ženy, z velké většiny nevýrazní rytíři v čele s nesympatickým Leontesem (alias Lancelotem) a jedna (pravda hezká) potvora. Korunu tomu nasazuje Joseph Fiennes. To mysleli tvůrci vážně?! Jeho podání Merlina je... no neobvyklé určitě a nesnesitelné ještě víc (těžko ale říct, jestli to byla jeho chyba). Děj se sice odehrává v temném pátém století, ale tolik sexu za deset epizod nemají snad ani telenovely. A ještě zcela zbytečného. Proti nepřátelům zasahuje zhruba pět rytířů + Artuš a jen tak mimochodem vítězí (samozřejmě s minimálními ztrátami). No dalo by se pokračovat ještě dlouho... Ani jednou jsem se nezasmála (leda tak ze zoufalství) a rozhodně se nedivím, že seriál skončil tak rychle. Za co, že jsou ty dvě hvězdy? Jedna za Evu Green, která si evidentně svou roli mrchy užívala a druhá za Gawaina (jediný rytíř, kterého jsem neměla chuť praštit). Ve srovnání s konkurenčním Merlinem si může připsat jediný bodík - větší realističnost a to je asi tak vše. Ve všem ostatním nedosahuje Merlinovi ani po kotníky...

plakát

Slídilové (1992) 

Film, který řadím ke svým nejoblíbenějším a který jsem viděla nejvíckrát. Nemůžu si pomoct, ale Redforda prostě můžu :) A když se pohybuje v partě existencí s pochybnou minulostí, tak možná ještě víc. Přidejte více než uspokojivé herecké výkony hlavních představitelů, zajímavý děj, při kterém se nenudíte ani na chvilku, inteligentní scénář s přiměřenou dávkou humoru, obstojnou kameru a nemůžete hodnotit jinak než kladně... A když slepý D. Strathairn řídí dodávku, dokonce to vypadá téměř reálně :)

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Protože se jedná o seriál na kterém jsem vyrostla, těžko být zcela objektivní. Teď po letech nedostatky (především po trikové stránce) bijí do očí, ale i tak nemůžu dát méně než čtyři hvězdy. Stále se domnívám, že seriál postupem času neklesal na úrovni, měnil se. Takže pokud někdo očekává, že osmá série bude stejně zábavná a jednoduchá jako první (1 díl = 1 démon = 1 vítězství), musí být zákonitě zklamán. Když se člověk smíří s tím, že děj se vyvíjí, pak dostane 8 plnohodnotných sérií. Samozřejmě, že ne všechny díly jsou stejně kvalitní, naopak kvalita kolísá, ale ne natolik, aby to výrazněji vadilo. Celý seriál ze začátku táhne Shannen Doherty, po přeobsazení je největším tahounem patrně Alyssa Milano. Co naplat, na Rose McGowan si jeden musí zvyknout. Herecky mi ale postupem času byla nejbližší Holly Marie Combs. A nakonec i samotný závěr sází především na ní. A to zcela oprávněně... Dějové zápletky jsou většinou průhledné a očividné, což znamená že Čarodějky nikdy nebudou ničím víc než oddychovým seriálem. A to je dobře. Nemají na to, tvářit se seriózněji. Každopádně to bylo hezkých pár let a úvodní znělku (How Soon Is Now) už patrně z hlavy nikdy nedostanu :)

Poslední hodnocení (229)

Vlčí mládě (2011) (seriál)

01.03.2013

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

14.10.2012

Ve službách FBI (2009) (seriál)

14.10.2012

Bylo, nebylo (2011) (seriál)

14.10.2012

Revoluce (2012) (seriál)

14.10.2012

Lovci duchů (2005) (seriál)

14.10.2012

Dvanáct do tuctu 2 (2005)

14.10.2012

Dvanáct do tuctu (2003)

14.10.2012

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

14.10.2012

Reklama