Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (179)

plakát

Šílený Max (1979) 

Film zdobí designově rozkošná auta, především V-8 Pursuit Special, trhané ale v celku vydařené akční scény, ale proboha ten scénář, to snad psalo desetileté dítě. Skoro v každé scéně se kromě Maxe a jeho ženy Jessie chovají všechny postavy nenormálně, nelogicky.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Dokud se neobjevily zmutované příšery (někdy až kolem 52 minuty filmu) děj se poměrně dost vlekl a vztahy mezi hlavními hrdinkami opravdu nic moc. Jenže jakmile se objevily slizké obludy, připomínající skřety z Pána prstenů, které svojí drastičnosti a útočností opravdu děsí, pak teprve začíná krvavá řežba plná krve, strachu a jediným cílem - dostat se ven z jeskyně živá a zdravá.

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Krásný film, který mě na konci dohnal k slzám.

plakát

České století (2013) (seriál) 

DÍL 1 - 40% Nuda by se tu dala krájet i když Martin Huba do role TGM pasuje dobře díl přeskočil několik důležitých historických milníků, aby skončil vlasteneckým až kýčovitým příjezdem Masaryka v říjnu 1918 do Prahy. DÍL 2 - 80% Nikdo jiný nedokázala tak dobře zahrát zrádce a kolaboranta s nacisty jako Daniel Landa.

plakát

Jedné noci v jednom městě (2007) 

Animace je sice úchylná, ale mě se docela líbí. Když ale většina povídek postrádá smysl a pointu nejde dát lepší hodnocení.

plakát

Ledová archa (2013) 

Ze začátku velmi napínavé a zábavné, ke konci už se ale děj tak vlekl, že to bylo občas k nevydržení.

plakát

Přežít svůj život (2010) 

Možná jsem neměl sáhnout po nejhorším Švankmajerově díle, každopádně první část této surrealistické šílenosti byla opravdu výborná, ke konci se ale už děj hodně vlekl a opravdu jsem se někdy dost ztrácel v ději. 60%