Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (6)

Kancl

Kancl (2001)

Výjimečná záležitost, nejlíp pokud není člověk předem varovanej. To byl můj případ, kdy jsem zpočátku skutečně netušil, jestli náhodou nekoukám na nějakej pseudodokument nebo sociologickej pokus. I když jsem brzo prozřel a věděl, že je to celý komedie, tak jsem měl stejně často nutkání zavřít oči nebo spíš schovat hlavu pod polštář při situacích vyšroubovaných do takový trapnosti, že už to snad víc nejde. Jakmile se ale člověk trochu otrká, tak si začne tyhle situace vyloženě užívat a těšit se jak malej Ricky na další díl. Těch bohužel není moc, ale i v tom je síla britcomů (narozdíl od jedné velice, ale opravdu velice, nepovedené americké předělávky).

Malá Velká Británie

Malá Velká Británie (2003)

Jedna z velice mála záležitostí, kterou mám radši s dabingem, tady je opravdu mimořádně povedenej. Jinak asi typická love X hate záležitost. U mě platí jednoznačně to první, tenhle seriál je prostě jedinečnej. Někdy krásně absurdní, někdy prostě hulvátskej a sprostej a jindy i docela společensky nekorektní. A to všechno (plus mnoho dalšího) mám na M.L. a D.W. fakt rád. P.S. "Když budete mít chuť na sladký, dejte si prach..."

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Pět hvězd, bez keců. Kdyby šlo šest, tak je dám. Výbornej scénář, režie, produkce, střih, herci, prostě všechno... K tomu není co psát, to se musí vidět...

Případy 1. oddělení

Případy 1. oddělení (2014)

Výborná reakce ČT na všechny ty nepovedený pseudoamerický expozitůry a kriminálky Anděl. Konečně se postavy chovají a mluví jako skutečný lidi, za což je zodpovědnej jak výbornej scénář a režie, tak stejnou měrou i casting. Nemám co bych vytknul, za mě skoro dokonalost.