Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 

Geniální :) Já se bavil a je to prostě taková oddechovka, když chce člověk vypnout a pobavit se. Sice vtípků moc, Flint byl moc naivní a čekal sem že radši půjde se Sam a na toho záporáka se vybodne. Ale to by ten film pak končil v půlce... :)

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

By mě zajímalo co řešíte. Hlavně proč řešíte o čem ten film je a někteří na to nadávají. ať je pravda kdekoliv, stalo se co se stalo a vývoj událostí tím byl dán. Je to zfilmováno +/- tak jak to tenkrát bylo, musíme to brát tak jako tak. Je to naše historie a nic s tím nenaděláme. A je jen dobře, že je to podáno v takovéhle syrové formě bez zbytečných kudrlinek. Těším se na to, až někdo takhle zfilmuje události se srpna 68....

plakát

Sucker Punch (2011) 

Logiko, kde jsi? Logiko, vylez. A to samé i příběh. Ale jako milovník anime jsem se neskutečně bavil. Audiovizuální orgie, u kterých se vypne mozek a člověk se nechává unášet na stejné vlně, co je režisér.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Temné, depresivní a syrové. Stejně jako hlavní aktéři dospěli, tak stejně i předposlední film (resp. poslední kniha) dozrála do své dospělosti. Některé záběry jsou úchvatné a člověk se behěm filmu nenudí. Dospělý film, pro dospělé lidi. Již to není pohádka jako před deseti lety... Mám chuť se na něj podívet ještě jednou a doufám že druhá část nezkazí nastoupenou cestu. Jinak za nejlepší část filmu považuji příběh tří čarodějů (neb, jak se to jmenuje) A asi jsem se zamiloval do Ginny :)

plakát

Tajný závod (1976) 

I kdyby za nic jiného, tak za ten pohled a zvuk Cobry 427 a Ferrari Daytona. Pro petrolheady povinost.

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

Tak vám nevím, jestli je větší blázen Terry Gilliam nebo Johny Depp. Depp si zde střihl předobraz piráta z karibiku a podezřívám ho z toho že všech filmech musí na něčem jet, neb to co předvedl tady.... řekl bych klobouk dolů. Gillian zase neuklamal, jeho rukopis je znát po celý film, jen jsem malinko postrádal nějaký příběh. ... Spíše bych to nazval výletem do feťákovy duše...

plakát

Mafiáni (1990) 

upřímně jsem od toho asi čekal více. Sic nedosahuje kvalit Casina, které pro mě mělo svižnější děj a rychlejší spád. Byly místa, při kterých jsem se nudi a Ray Liotta mi pak ke konci filmu lezl na nervy.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

příjemná oddychová zábava na večer, se skvělým Bradem Pittem a perfektním Jasonem Stathanem.