Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

You Get Me (2017) 

Relax na pondělní večer, u kterého se nesmí moc přemýšlet.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) odpad!

Kdyby to byla hovadina s malym rozpoctema kratsi stopazi dam tomu treba ***, ale tohle prosim ne, to uz nema daleko k transformers.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

U prequels si diváci stěžovali, že jsou málo jako původní trilogie, u epizody VII si diváci stěžují že je moc jako původní trilogie. Make up your mind! :-)

plakát

Jurský svět (2015) 

Kdyby mi bylo 13, bylo by to mozna i za *****, ale jelikoz se rohlikem ozrat nenecham je to jen za 3. Ale misty to byla i celkem napinava blbinka, to musim uznat. Mimochodem mi prislo ze dinosauri vypadali lip v jednicce.

plakát

Van Helsing (2004) 

Vzpomínám si jak jedna spolužačka při hodině angličtiny vyprávěla jak na filmu byla v kině a že už se dlouho u ničeho tak nebála. Taky se mi při sledování proháněl mráz po zádech, ale asi ne ze stejného důvodu...

plakát

The Guest (2014) 

Neuveritelna blbost, plna nelogicnosti, napriklad zasahove jednotky strilejici na rodinny dum, spatne herecke vykony, debilni dialogy a spousta predvidatelnych klise... Ale dlouho jsem se tak nezasmal.

plakát

Jack Frost (1998) 

Je mi líto Michaela Keatona a Henryho Rollinse....

plakát

Lásky čas (2013) 

Každá postava (zejména sestra) se chová jinak, než jak by se chovala jakákoliv doopravdy žijící bytost. Hlavní hrdinové jsou hrozně nesympatičtí. Ačkoliv se jedná o komedii, tak to není vůbec vtipné.. Ten film je prostě ztráta času. Nejradši bych se vrátil v čase, abych býval film nikdy neviděl :)