Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Po dlouhé době co jsem šel do kina a lituji toho. Film dost nezáživný a celkově velké zklamání. Děj skoro nulový, beze smyslu a velmi nepřehledné souboje. Ben Affleck je skvělý herec, ale roli Batmena ať už vynechá, absolutně se mi k němu nehodí. Jediné co bych vystihl je dobře zahraný maniak v podobě Jesse Eisenberga.

plakát

Pixely (2015) 

Komedie u které absolutně nemusíte přemýšlet. Herecké výkony průměrné až podprůměrné, ale za nápad dávám 3*. Ideální na večerní film u kterého nechcete vůbec přemýšlet.

plakát

V řetězech (2006) 

Zajímavý příběh s hezkým pohledem povahy člověka, který se snaží změnit "povolnost" krásné dívky. Připomíná mi to lehce život některých dnešních dívek, bohužel bez toho dobrého konce. Skvělý herecký výkon od Samuela L. Jacksona. A hudba? Velmi mě překvapilo, že i když neposlouchám Blues a nejsem jeho fanouškem, mě příjemně provázelo filmem.

plakát

Australská apokalypsa (2010) odpad!

Katastrofický film a to doslova! Tragické efekty a to hlavně mrazivé mlhy. Většina lidí do doby co jí nevidí na vlastní oči, div si nejdou zaplavat do bazénu. A hrdinský čin "dojedu ti pro inzulín, venku je jen -45ºC" nechám čekat celý svět a vše svěřím mezi tím ufňukané 16tileté puberťačky", byla poslední tečka, před vypnutím filmu.

plakát

Ledové království (2013) 

Hezký rodinná pohádka, ale na můj vkus by v první polovině mohli omezit zpěv. ;-) Nebo tomu začněte říkat animovaný muzikál.

plakát

Život jde dál (2006) 

Film mi přijde bez pointy a tak celý zamotaný, že s celého filmu, mám vlastně jen to, že jsem se na něj podíval.

plakát

New Kids Turbo (2010) 

Tento film doporučuju pustit, když absolutně nechcete nad ničím přemýšlet, jste třeba unavení z práce a chcete se zasmát, jinak je to bezsmyslný film, bez žádného velkého významného děje. Hlášky jako "homo" nebo "Maaskantje" vám budou kolovat hlavou ještě dlouho :D.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Po dlouhé době kreslená pohádka u které jsem se pobavil, zasmál a velmi mě bavila, hlavně konec, když jeden z Mimoňů....nechte se překvapit :) Vždy, ale musí být nějaká ta kritika, tak tedy jediné co se mi nelíbilo bylo, když Gru má na hlavě borůvkové muffiny a Lucy Wilde mu je stírá z obličeje mají oba úplně čisté ruce, trošku chyba, jinak bych nic špatného nevytknul. Doporučuji!

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) odpad!

Na Ordinaci v růžové zahradě se alespoň dalo chvíli koukat, ale tento seriál hned při prvnim dílu nenalákal, nebyl zábavný a ničím dobrým nepřekvapil. Zatím prostě odpad seriálů.