Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

A tohle já můžu. Pro mě nejlepší adaptace jakéhokoliv Sherlocka Holmese a to hlavně díky skvělé dvojicí Robert Downey Jr. a Jude Lawa. Robert Downey Jr se touto rolí vyšvihnul do čela mých nejoblíbenějších mužských herců a myslím, že právem. Ač se pro mnohé může zdát na Sherlocka poněkud ''moderní'', mě tam sedí výborně a zahrál ho s opravdovou grácií. Celý film se odehrává pod jakousi temnou roškou od začátku až do konce a je prošpikována skvělými suchými hláškami obou společníků. Pokud slyším jméno Sherlock Holmes, vybavím si právě tenhle film.

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Překrásná audovizuální podívaná se skvělým soundtrackem a v první řadě poutatým příběhem. Opravdu kouzelný film, doporučuji! Ihned po zhlédnutí se stal jedním z mých nejoblíbenějších filmů.

Warcraft: První střet

Warcraft: První střet (2016)

Jakožto fanoušek Warcraft universa a taktéž bývalý hráč World of Warcraft a Warcraft her obecně dopředu přiznávám, že moje hodnocení bude ovlivněno právě tím. Většinu postav znám, svět a jednotlivé lokality taky a malé nuance (polymorph, murlock...) potěší opravdu jen člověka zasvěceného. I bez toho si však troufám tvrdit, že od dob Pána prstenů jde rozhodně o jeden z nejlepších fantasy filmů. Sympatické postavy, ačkoliv mi trochu vadil Khadgar, ale Lothar s Medivhem to jasně přebijí. Nádherný vizuál a soundtrack taktéž (ten samý skladatel, co tvoří hudbu k GoT, může to dopadnout zle?) For Azeroth! For the Alliance!