Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (208)

plakát

Inkognito (2021) (pořad) odpad!

Mám dojem, že tato - Zábavná - šou už tady byla. Nemůžu se dívat ani na jeden díl, protože ž těch upoutávek až mrazí. Opravdu ti lidé, co to uvádějí se u toho baví ? Nepodávají se tam nějaké návykové látky před natáčením ?  Pro mě odpad odpadů !!!

plakát

Stillwater (2021) 

Je to hrozně dlouhé a konec celkem očekávaný. Spíš k zamyšlení, co je schopen udělat a ztratit otec pro - nevinu - své dcery.

plakát

Hvězdy nad hlavou - Rozhodnutí (2021) (epizoda) 

Herci, které mám rád a krásná příroda. Jinak je to bída o veterinářce, která během dne objíždí vesnicí, pomáhá všem potřebným lidem a při tom stihá řešit svoje rodinné problémy.

plakát

1. MISE - Hof a Hof (2021) (epizoda) odpad!

Kdyź jsem viděl na zaćátku tu sestavu z Mrtvého kódu a ty rádoby emoce, věděl jsem, že to nedám....

plakát

Velká španělská loupež (2021) 

Vykrást nejlépe střeženou banku s pomocí vysokoškoláka, když nikdo z lupičů nikdy neviděl trezor ? OK, takových vyloupení jsme už viděli tuny, ale proč ne. Spíš mě neseděli někteří hlavní postavy. Ten mozek celé operce, co odmítá lukrativní nabídky a pak jde do podzemí vyloupit trezor a riskuje hezkých pár let za mřížemi vypadá s tím debilním úsměvem na pěst a ta anorektická ušatá kopretina s hlavou jak vetřelec... To nenašli nikoho horšího ?

plakát

30 stříbrných (2020) (seriál) 

Je to dobrý seriál s dobrým námětem. Sehnat 30 stříbrných a klika duchovních ovládne svět je dobrý nápad. Já jsem byl celkově spokojený. 2 hvězdy beru za pavoučí muže z 1. a 5. dílu. Tyto triky působí lacině a debaty typu, že jeden něco řekne a druhý se na to opět zeptá. To pak vypadá jak jihoamerická telenovela.

plakát

Boží mlýny - Provaz (2021) (epizoda) 

Nebylo to špatné. Místy naivní, místy vtipné, ale na tu bídu, co teď všechny TV stanice davaji, lehčí nadprůměr.

plakát

Rytíři spravedlnosti (2020) 

Skvělé. Mads moc nemluví, ale zato jedná. Konečně po čase pořádná komedie ze severu.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

No, asi by se mě více líbil konec, kdy Tyrion krájí tu černovlasou mrchu na kousky a ta blonďatá mrcha zatím pustí jeho matku a pak ji ti sympatičtí ruští chlapíci zmasakrují, ale i tak to nebylo špatné.

plakát

Havel (2020) 

Musím říct, že je dobrý film. I když je dneska Havel (hlavně mimo Prahu), brán někdy jako rozporuplné osoba, mě se to líbilo. Od plachého dramatika až po ostříleného politického vězně, který odpálkuje Dubčeka a tlačí se na hrad. Jinak skvělý Hofmann, taky kdo by jinak mohl zahrát Lanďáka. No a jak mluví z Melantrichu, připomnělo mi to, jak jsem chodil na náměstí Lidových milicí v Ostravě a měl jsem trochu husinu na ruce...