Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 493)

plakát

Wednesday - Prokletá dívka Wednesday (2022) (epizoda) 

Příjemně hravé, podvratné, plné různorodých osobností a s úchvatnou hlavní hrdinkou. Stále však pouze jednoduchý rozjezd bez větších fanfár, s klasickou šablonovitou představovačkou a úděsným naznačením milostného trojúhelníku.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

První díl se nesl v duchu klasické detektivky ozvláštněné o dynamický přístup k vyprávění ve spojení s dobře odvedenou prací režiséra. To mi perfektně sedlo a rád se na film podívám i s odpovědí na zásadní zvraty. Glass Onion na to jde jinak. Jedná se spíš o moderní pojetí záhady převedené do filmu. Není to detektivka, ale spíš hra. Ne nadarmo se zde na začátku hraje Among Us. Zápletka je v mysli Johnsona promyšlená a svým vyzněním se má posmívat určitému typu lidí. Děj mě však nechytl. Postavy jsou také spíš otravné, ale chápu, že to je záměr. Vyvrcholení nepřineslo radost, spíš jen, ok, chápu o co ses snažil, ale až tak zábavné to prostě není. Filmařské kvality snímek má, ale dějově mě to nechává chladným a rozhodně se k filmu nechci vracet. Nemělo to náboj, lehkou hravost a preciznost jedničky. Přesto se podívám na další kousek rád. 60%

plakát

Tohle bude bolet (2022) (seriál) 

Britský vhled do medicinského prostředí se špetkou sarkasmu a hrstí deprese. Výborní herci, kousavé poznatky a zejména krásně představené postavy, kde byste polovinu nejraději odpravili, páč jsou a příliš věrnou ukázkou povah, které denně potkáváte. Fanoušci Bojacka Horsemana by mohli zpozornět, tohle se nese v podobném duchu.

plakát

Tohle bude bolet - Epizoda 7 (2022) (epizoda) 

Samotný závěr vyzní spíše jako cold opening scene, což docela překvapí. Některé aspekty epizody s uspěchaly, dalo se s tím vyhrát výrazněji. Celkově se to ale neslo v duchu sezóny.

plakát

Tohle bude bolet - Epizoda 6 (2022) (epizoda) 

Úžasný mix obyčejného a neskutečného. Stačí jedno hloupé rozhodnutí a ... Něco se prostě nedá vzít zpět.

plakát

Tohle bude bolet - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

o svědomí, ty vypočítává mrcho. Chybami se člověk učí, bohužel pro někoho tyto chyby můžou přinést fatální následky. Zle si z toho vzít ponaučení. Ale když se stanete až přílišný bázlivec, no, někdy se to obrátí proti vám. Líbí se mi ta ponurá aura, která se seriálem line jako puch správně uleželého syrečku.

plakát

Tohle bude bolet - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Dost vtahující ukázka života jednoho doktora na Gynekologicko-porodnickém oddělení britské nemocnice. Suchý humor, uštěpačné poznámky a lidi (pacienti/klienti), kteří budou všem pracujícím ve službách více než povědomí.