Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (220)

plakát

Babylon (2004) (pořad) 

Vcelku zajímavé, ale po díle, kde se objevila jakási Indka, která kreslila obrazy menstruační krví..už se na to nikdy dívat nebudu. Tvrdili, že tam u nich je to normální..no jiný kraj, jiný mrav, vraťte se.

plakát

True (2004) 

Viděla jsem poprvé a dech mi to nevyrazilo. Jenže..pak se vám to začne rozléhat v hlavě a pustíte si to znovu - bum. Jako bych předtím viděla jinou povídku. Srdce mi bilo.."Ne, já tě vidím" srdce mi ztuhlo. Rty se mi chvěly a koutky směřovaly k úsměvu. Ten pocit, který to ve vás zanechá..je .. neuvěřitelný.

plakát

Xena (1995) (seriál) 

Tak si to shrneme: princezna, bývalá diktátorka, teď ochránkyně nevinných Xena a její blonďatá kámoška Gabriela se ve svém životě setká s postavami, které normálně od sebe žijí stovky let. To beru. Je to fantasy seriál. Ale na takové úrovni, že o tom ani mluvit nemůžu, aniž bych se nestyděla! Po díle, kdy měli statečné bojovnice vši, nejde jinak než jedna*.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

První série se mi líbila,snad i víc než jsem chtěla, protože seriál jako Glee není jako ostatní, je o nás i o vás, o chybách a prohrách i vítězstvích. Ještě jsem nikdy neviděla otravnou hlavní hrdinku jako je Lea Michele. Vcelku slušné, hlavně zpěv a tanec, lehká ironie - kdybych hodnotila jen tohle možná bych dokonce sáhla po pěti, protože se čísla zdají geniální. Možná nezdají, ale jsou. Jenže pak tu přijde pár příběhů zapletených do sebe, pro mě zklamání, řeší se pořád něco dokola a dokola - jsi mrcha, ale nejsi mrcha. Jsi lesba, ale nejsi lesba. Postupem času dost otravné!

plakát

Redakce (2004) (seriál) 

Nostalgie, ty zatracená svině!!!

plakát

Vyšší princip (1960) 

Nádhera! Nádhera. Škoda jen Brejchové, nemám ji ráda.

plakát

Panic je nanic (2006) odpad!

Na tomto počinu není nic k obdivování. Ani ke sledování. Ani k ničemu. Nejtrapnější, nejblbější, nejzvrácenější a nejnechutnější film český všech dob! Když mi náhodou nebylo nablití z "hereckých" výkonů, mučila mě nejhorší zápletka v dějinách filmu. Hlavně, že víme jaký mají objem prsa Šárky Vaňkové! Ten "film" je nejčirejší zlo!

plakát

Vyšetřování ztráty třídní knihy (1997) (divadelní záznam) 

Prohledávala jsem hodnocení a komentáře, nejvíc se zřejmě ujala hláška "Debil, blbeček.."a vy víte jak to pokračuje, kdo by to neznal. Mně osobně nejvíc dostal oběžník pana ředitele: Neplatí pro třídu 7.C. V 8.C již sedmý rok postrádáme třídní knihu... vidíte, už si toho všiml! Hrátky s českým jazykem a ojedinělá genialita díla, genialita nacházející se převážně jen v Cimrmanovských hrách. Ukázka patolízalství a "výtečného" učitelství. Víte jak mi říkali? Říkali mi Strašný Láďa!

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Že jsem se na to podívala byl jen omyl. Tím omyl myslím, že to bylo omylem, ale zároveň je "pořad" jen jeden velkej televizní sračkovskej komerční omyl s Leošem Blbošem a Tínou Špínou jako moderátorským duem - to potěš koště. To radši budu přebírat hnůj a jíst tvrdej chleba s tvarůžkama než sedět před telebednou kvůli zpívajícím cvičeným opičkám, na který za rok neštěkne ani pes. Bye, jdu si pro vidle!

plakát

Nuda v Brně (2003) 

V hantci: Zdar cajzli a baldachýni! Totok je betální film z našiho Brniska. Esi ňákej boverák bude blemcat, vosolim mu a dostane buchec. Teďkom si vezmu čechr a lupnu k bedně. Čauec!