Reklama

Reklama

Obsahy(1)

...aneb návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny.  Panic je nanic je mottem hlavních hrdinů, tří šestnáctiletých kamarádů z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče a většina dospělých, tak hlavně věk. Nejsou totiž ještě opravdovými muži, ale samozřejmě dětství už mají dávno za sebou. Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Setká se s nimi v hospůdce v zapadlé vesnici, kde se zrodí úžasný plán. Seznámí se s místní kráskou, která by moc ráda strávila alespoň část prázdnin v Praze. Jirkovi rodiče jsou služebně v Paříži, a tak s ní kluci na pár týdnů vymění jejich luxusní vilu za zchátralý statek. Prožijí báječné dny, zažijí spoustu neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se starousedlíky, navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou chlapi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (618)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Snad každý ví, že s porodností v České republice to není nejrůžovější. Proto už název je volen jako agitace pro muže, aby se rychle (a bezhlavě) zbavovali samoty a šli do spojení se ženou. Je to snadné, říká návod. Ale co dál? Proč ve filmu není zvýrazněná problematika se studiem, následnou zaměstnaností, s bydlením, a jde jen po ledabylém povrchu. Film se sichruje, že jde o komedii. Ale dost odfláknutou! Tohle je důkaz, jak filmaři vyhazují peníze komínem, a taky proč by tedy měli v jiných oborech si víc vážit korunu? Není lepší jen brát a nic nedávat, mít pro sebe a na druhé kašlat. Ano, takový je náš svět! ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci své akce "Okomentuj dávno viděné z dnešního pohledu" jsem si dnes znovu pustil tohle starší utrpení. No, věděl jsem do čeho jdu a určitě jsem nepočítal s tím, že bych zvyšoval hodnocení, spíš mi chyběla možnost pro jeho snížení. O hereckých výkonech se vůbec nemá cenu bavit, nikdo se o ně ani nepokoušel, pokud by byl scénář napsán na recyklovaném papíru, byl by dobrý alespoň k rozdělání ohně, zasmát se nebylo čemu, ale nejlepší byla pointa. Tvůrci se jí totiž mistrně vyhnuli, takže celý film tak nějak vyšumí, a asi je to tak nejlepší, co už taky s ním... Každopádně bych snímek nominoval do užšího výběru v soutěži o nejstupidnější poskoitální dialog. ()

Reklama

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážený pane Macharáčku! Nejprve bych se Vás chtěl zeptat zda Vám říkají něco jména, jako: Kachyňa, Vláčil, Forman či Hřebejk. Předpokládám, že ne, neboť by jste takový do nebevolající počin nemohl nikdy vpustit do tohoto světa. Musel by jste si totiž ihned po projekci nějakých filmů od těchto osobností uvědomit, že tito pánové povýšili českou kinematografii na velmi vysokou úroveň, která se dočkala mezinárodního uznání. Proč jste se právě Vy rozhodl tímto dílem dělat pravý opak je mi velkou záhadou. Nicméně bych Vás chtěl tímto požádat aby jste své povolání neprodleně pověsil na hřebík. Protože to co vytváříte uráží nejen nás diváky, ale českou kinematografii všeobecně. Zanechte marných pokusů o úspěchy a běžte prodávat hot dogy, to snad nepohnojíte....i když :) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Slováci tu vedle u Hostelu brečí, že díky filmu vypadají jako idioti. Myslím, že u Panic je nanic budou podobně skuhrat Pražáci (sám jsem tímto postižen). Pokud si dodnes někde mysleli, že máme „svoje“, kvůli kterým bychom si zasloužili dostat po papuli, pak nechci vidět ty reakce, až tohle projde kiny. Úvodní trojice nadrbaných Pražáčků je tak nesehraná, debilní, namachrovaná, nezábavná, hloupá a nesympatická, že to nemá v teenagerovské žánru obdoby. A s tím padá celý film. Pár slušných vtípků tu sice je, stejně tak třeba žánrově vydařený soundtrack, ale ti tři kluci v hlavních rolích, co jsou fakt „děěěsně v pohodě“, táhnou film k zemi (o náznaku zábavnosti lze mluvit pouze u Žatečky, jehož kyselé ksichty mají jistý potenciál). Holt ne vždy může zafungovat chemie, jako v případě dua Mádl/Kotek ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 2/10/// +vedlejší postavy, soundtrack -scénář, technické zpracování/// Narovinu řeknu, že se jedná o nejslabší teenagerskou komedii, kterou můžete vidět. Rovněž je to jeden z úletů, na který jsem si letos zašel do kina. No ale řekl jsem si že to risknu i u TV, mrknu na to s kámošem, pozvu k tomu 2 slečny, však co? Když to bude opruz tak se budu bavit alespoň s nimi. No měli ste vidět jejich reakce :-) Vlastně jsem i zjistil, že to je film určen pouze pro puberťáky kolem 14-16 roku života, starší publikum se nějak nechytá. Když vyzdvihnu hudební soundtrack, který je bez filmu ještě lepší, tak jediný důvod proč tohle sledovat je ten, že máte možnost vidět několik miniroliček (Libor Bouček, Eva Aichmajerová, Milena Dvorská, případně i Irena Máchová) Nebo pro mě hlavní důvod proč jsem tehdá zašel i do kina. Vidět v akci Šárku Vaňkovou, u které jsem se přesvědčil, že tohle je její první role a k mé lítosti jistě i role poslední. Přesto (teď mě nekamenujte) jí dám vždy kdekoliv přednost před Anetou. To aby bylo jasno. Pokud tohle co jsem zmínil výše považujete za plusy filmu, tak to jsou plusy jediné. Dále už vás čeká jen velice špatná ústřední trojice, přehrávající kombo dívek a mnoho nevtipných dialogů. Například začátek filmu mě celkem odrovnal. Když pominu jakoby domácí kameru, tak dialogy hlavních protagonistů (a vlastně nejen na žačátku) jsou velice "obyčejné". Po hláškujícím Kotkovi a Mádlovi je to opravu slabota. Jedno však musím přiznat. Jejich dialogy jakoby vypadli z úst mejch 16 letých kámošů (jinak řečeno, to co tam kluci předvádí je sice přehnané, ale něco na tom bude), ale pssst, holkám to neříkejte./// Celkem 45%/// ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Kapela, která hraje v hospodě na vesnické zábavě, je UDG. (Indy21)
  • Do českých kin na film přišlo 82,7 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali 7,1 milionu Kč. (NIRO)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama