Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (374)

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

"V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka, jeho přítelkyně Fran a pomocného účetního Mannyho, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí." Co víc k tomu říct?:))

plakát

Blade 2 (2002) 

Zlatá jednička...tohle pokračování bylo hodně slabé. škoda

plakát

Blaník (1997) (divadelní záznam) 

Když já mám k těm pověstem takový vřelý vztah, že tohle nešlo jinak:)) a Blaník je prostě nadějí národa českého ... hlavně, když Blaničtí bojují s jezinkami, pasivitou svatého Václava a spánkovou nemocí :)) Jedno z těch nejlepších :))

plakát

Bláznivá střela (1988) 

Přiznám se, že moc nemusím jednoduchý americký styl ve filmech, jímiž jsou doslova prošpikovány komediální situace. Většinou jde o trapné scény, které nemají v evropském prostředí většinou uplatnění (to se může stát jen v Americe). A přesto se objevil někdo, kdo mne rozesmál. Frank Drebin je prostě jednička. Následující díly jsou už slabší, přesto s Priscillou Presleyovou je výborná dvojka a tato parodie na...ani nevím na co...je pro mne výborným oddychovým dezertem. Moře hlášek, hodně zábavy a několik trapností (přeci jenom... ukažte mi skutečně dobrou americkou komedii, aniž bych se nemusel stydět za impertinentní narážku, která mne mlátí do očí). 8/10

plakát

Bláznivý příběh Robina Hooda (1993) 

Pohodová komedie na věčné téma zbojníka Robina Hooda, která už kdysi měla šmrnc a vtip a když jsem ji zrovna dokoukal, musím říct, že až na pár trochu trapných míst šlo o vydařenou parodii. Herecké obsazení sedělo a chvilkové momenty hraní si na muzikál byly na jednu stranu dojemné [zpěv Mariany ve vaně] a taky komické [Robin "opěvuje" Marianu]. Ačkoliv to není dokonalé, k brakovým parodiím typu Scary Movie po sto padesáté to má hodně daleko a tak si to zaslouží ocenit.

plakát

Blood+ (2005) (seriál) 

Povedené anime! To rozhodně stojí za vidění :) Víc neřeknu:)

plakát

Bohové smrti (2008) (seriál) 

Animé, které mne zase jednou oslovilo ... vtipné, plné akcí a zvratů a postav, které si prostě získají vaše sympatie či antipatie ... ale i ten největší padouch dělá ty špatné věci s přesvědčením ... a animace byla prostě boží :) I když .. postava Excalibra by se měla ... promazat ... "Hlupáku!":)

plakát

Bratrstvo (2001) 

Poněkud hloupý filmeček, kde upíři v podobě ulízaných polonahých playboyů se snaží získávat další členy svého klanu ... ale umí si vybrat ... jen zase dalšího svalnatého hezouna. Jinak nic:)

plakát

Bratrstvo vlků - Hon na bestii (2001) 

Výborná kamera, temná a sichravá atmosféra, Monica Bellucci - nádherná v čemkoliv - a pak se začne odkrývat ona temnost a objeví se cosi, jakési štěně navlečené ve vlčí kůži ... i když kdo ví, závěr byl poněkud zmatený a ztrácel jsem se ve vnímání děje. Chvílemi mi to přípomínalo Sleepy Hollow, ale tam Burton dojel svůj příběh do konce s jasnými pravidly. Škoda, že autoři tohoto snímku nějak "zpanikařili" při vysvětlování, co je zač ona "bestie".