Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (78)

plakát

Bulšit (2001) 

Trestejte mě, ale já se bavil. Svého času jsem jako puberťák sledoval filmy, které to paroduje. A v tomhle jednom jsem si je všechny připomenul. Krásná ukázka všech možných klišé, těch nejtrapnějších a nejčastějších vtípků, i trefný poukazování na slabost humoru předloh. A k tomu naprosto boží Chyler Leigh, ta kráva s brejlema a ohonem. Ten Film má jedinej účel, udělat si srandu ze svejch předloh a z jejich diváků. A víte co? Vychází to, a i proto takový hodnocení. Málokdo to totiž zkousne :-)

plakát

Shake Hands with the Devil (2007) 

Chtěl jsem něco napsat, ale nejde to. To se prostě musí vidět, ptž tolik dojmů co ve mě film zanechal nejsem schopnej přenést na klávesnici.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Začínám se bát králíků.

plakát

Kdo přežije - Filipíny (2012) (série) 

Pro mě nejlepší řada od Cook Islands, mikronesie a samoa me nebavili, a je prostě lepší jak tocatins nebo gabon, RI mam rad kuli robovi, jinak je to prumerna rada, a HVV je vlastni kategorie, o zbylych radach jdoucich po HVV nema ani cenu mluvit ;) Tady se povedlo vsechno, od castu, pres souteze, blindsidy, az temer po finale, tam je jedna mala skvrnka, jeden finalista mel byt jiny, ale i tak pro me top rada. Skupin je proste sympatak, a fandil jsem mu uz kuli Outbacku, Penner bavil celou dobu, Malcolm, Denise, Carter a dalsi ukazali ze survivor nepotrebuje v kazde serii navratilce, jen si dat vic prace s castem, a muze vzniknout dobra rada.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Mouchy to má, přiznám se že na mě to působilo pomalejším rozjezdem ale závěrečná část filmu to vynahradí :-) 5* si to zaslouzi

plakát

Frajer Luke (1967) 

Nikdo neni takovej frajer jako Paul Newman :-)

plakát

Tarzan (1984) 

Pro mě nejlepší Tarzan. Lambert ho hraje tak parádně, že mu to věřím, se vším všudy.