Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Včera jsem shlédla tento film a musím uznat, i přes moji averzi k těmto filmům, že je to pravděpodobně nejlepší díl celé série. Byl to první díl, ve kterém měl děj rychlejší spád, než tomu bylo dříve, což mě příjemně překvapilo. Také se tu najde několik okamžiků, které jsou snad až příliš trapné, což mě nutí ke smíchu. Co se týká hudby, možná je to jen můj dojem, přijde mi stejná, jako v předchozích dílech, což je místy otravné. Nejvíce mne zaujali kostýmy, kostymérům skládám poklonu, protože Bella, jako zombie vypadala úchvatně. Sice pro mne je tento film stále slabším průměrem, stejně jako díly předešlé, ale celkový dojem z filmu, mě nutí ke 2 hvězdám.

plakát

Dětská hra (1988) 

Tento film jsem poprvé viděla v 8 letech, od té doby jsem si nechtěla hrát s panenkami. Není to špatný film, rozhodně ve mně zanechal větší dojem, než většina moderních hororů. Dětská hra, stejně jako většina filmů hororového žánru té doby má atmosféru, která dokáže "postrašit" i dnes. Podle mne rozhozdně stojí za shlédnutí.

plakát

Hledání Země Nezemě (2004) 

Nádherné. Skvělé herecké výkony, které mě na konci dohnaly k slzám. To, jak se celý film sbližuje s neznámou rodinou, která mu dodá nápad na kýženou hru, je opravdový zážitek. Nikdy mě Petr Pan nelákal, ale tenhle film mě posadil na židli a zanechal ve mě na chvíli pocit, že opravdu můžeme být dětmi na celý život.

plakát

Zaklínač (2001) odpad!

Tenhle seriál je ukázka toho, že se i z výborné předlohy může stát odpad. Nemluvě o tom, že se naprosto odlišuje od povídek. Je to jakýsi mišmaš, a pokud něco o Zaklínači víte a neviděli jste seriál, rozhodně to nedělejte, protože si akorát zkazíte pohled na výbornou Sapkowskiho ságu.

plakát

Pán prstenů: Dvě věže (2002) 

Skvělý po grafické, herecké i technické stránce. V tomto díle si grafici „pořádně zahráli“. Z Entů pochodujících směrem k Železnému pasu, hordy Skurutů blížících se k Helmově žlebu se mi ježí chlupy na rukou. Velmi dobře vyvedený díl epické trilogie a hudba beroucí dech.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) odpad!

Nezajímavá knížka, nezajímavý film. Bella trpí abnormálním strachem ze stáří a nezdravou upírománií. Edward, exhibující upír, který odkrývá svou třpytivou hruď na náměstí (strašný pohled). Jacob, metrosexuál marně se snažící zaujmout potencionální samičku. Kombinace, která vás nutí k smíchu (nebo spíš pláči) je 125 minut dlouhý mučicí nástroj.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Kultovní Britský sitcom s vysoustruženými postavami a gagy. Lister, vtipný neandrtálec s hygienickými návyky prasete. Rimmer, ambiciózní polyp na pozadí lidstva. Módou posedlý kocour závislý na rybách. Kryton, sanitární android s poškozenými obvody nadevše milující žehlení kapesníků a povlečení. S příchodem Kochanské sice kvalita seriálu upadá, ale stále je to jedna z nejvtipnějších věcí, co kdy byla natočena.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po technické a vizuální stránce není co vytknout, snad až na Ducha, který místo vlka vypadá až moc jako pes, na rozdíl od ostatních a navíc štěká (v knížce je němý). Délka každého dílu ubíhá až moc rychle, ale jinak mě seriál vtáhl do děje bez nejmenších problémů a zatím mě drží u obrazovky.