Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (850)

plakát

Úniková hra (2019) 

Minos Escape Room zašle pozvánku šesti soutěžícím, kteří mají možnost vyhrát hlavní výhru deset tisíc dolarů. Komu z nich se podaří zdolat všechny nástrahy a dostat se do poslední místnosti... Je to taková variace na Saw. Divák může mít docela velký problém s tím, kde se děj filmu odehrává, protože nedokáže věrohodně přesvědčil o tom, že se vše skutečně stalo v jedné budově.

plakát

Vánoční kronika (2018) 

Sourozenci Teddy (Judah Lewis) a Kate (Darby Camp) spolu nevycházejí zrovna nejlépe, ale to se v brzké době změní, protože zažijí neuvěřitelné vánoční dobrodružství... Kurt Russell byl jako Santa Claus fajn. Tenhle film dokáže zvednout dobrou náladu a přinést vánoční svátky do obývacího pokoje i mimo sezónu. (Netflix)

plakát

Hladká kůže (2017) 

V tomto filmovém dokumentu je představena šestice mužů, kteří se za pomocí činek rozhodli radikálně transformovat svoji postavu. Určitě by se to dalo natočit zajímavěji, protože tomu prostě něco chybí a divák si po zhlédnutí skoro vůbec nic neodnese.

plakát

Grinch (2018) 

Nejzajímavější a zároveň nejlepší scéna z celého filmu je ta, kde Grinch kradne vánoční stromky, ozdoby a dárky. Grinche namluvil britský herec Benedict Cumberbatch.

plakát

Nelegální obchod (2019) 

Jake Alexander (Steven Seagal) vede tým, který jde po mužích obchodujících s lidskými orgány. Při akci ztratí člena a vedení je chce z případu okamžitě odvolat. Zbytek týmu se proto musí rozhodnout o dalším postupu, protože Orsetti (Edoardo Costa) nesmí uniknout spravedlnosti... Jediným plusem jsou snad lokace, protože se nenatáčelo v Bulharsku nebo Rumunsku. Ve filmu je zoufale málo kvalitní akce. Akční scény nanabídnou něco speciálního, protože jsou špatně sestříhané a nezajímavé. Původně se mělo jednat o dvanáctidílný seríál, ale je asi jedině dobře, že z toho sešlo, protože by to byla nuda a ztráta času. Steven Seagal má být za hlavní hvězdu, ale jeho čas strávený před kamerou tomu vůbec neodpovídá.

plakát

Tiché místo (2018) 

Ve filmu se lpí celou dobu na určitých pravidlech pro přežití a ve finále se jedna z hlavních postav rozhodne na ně úplně vykašlat. Tomu se prostě říká zklamání na celé čáře. HODNOCENÍ 50%

plakát

Rošťáci (1985) 

Parta kluků, která si říká Goonies, se vydává na dobrodružnou cestu za pokladem jedookého piráta Willyho... Příběh mohl být ukotven více v reálném světě. Komické postavy jako Mama Fratelli (Anne Ramsey) a Sloth (John Matuszak) jsou v pohodě. Nejvíce ruší nepraktické vynálezy, které používá Data a přímočarost cesty za pokladem. Kvalita pastí je taky diskutabilní. Zkrátka tuhle cestu si užijí spíše děcka.

plakát

Broken Path (2008) 

Jack (Johnny Yong Bosch) musí ochránit sebe a svoji ženu Lisu před čtveřicí útočníků, kteří je napadli... Zápletka nepatří k originálním, ale divák si užije velkého množství soubojů, které mají velice slušnou choreografii. V příběhu mohly být nějaké retrospektivní scény, protože hlavní hrdina dostal na jeden zátah pořádnou nakládačku a v reálném světě by tohle nepřežil. Film lze zhlédnout v anglickém znění na YouTube.

plakát

Maximalnyj udar (2017) 

Státní tajemník Robert Jacobs (Eric Roberts) letí na schůzku do Moskvy, aby snížil napětí mezi mocnostmi. Tony Lin (Mark Dacascos) a Ian (Matthias Hues) se ho snaží neúspešně zabít v momentě, když se přesouvá po přistání z letiště vrtulníkem. Po tomto nezdaru se zaměří na únos jeho vnučky... Příběh nedává skoro vůbec smysl, protože scény na sebe dost často nenavazují. Akce je mizerná a bývalý kulturista Alexander Nevsky nemá co nabídnout, protože z něho herec nikdy nebude. Danny Trejo vzal roli snad jen omylem. Matthias Hues se do nějakého souboje v podstatě nedostane a Mark Dacascos šíleně přehrává. Tenhle skvost lze zhlédnout v anglickém znění na YouTube. HODNOCENÍ 5%

plakát

Čjornaja roza (2014) 

Ruský policejní důstojník Vladimir Kazatov (Alexander Nevsky) je pozván do Los Angeles, aby pomohl s vyšetřováním vražd ruských žen... Film v ničem nepřekvapil, protože se jedná o levnou produkci s neoriginálním příběhem. Akce je nevýrazná a je jí málo. Matthias Hues vypadal stále jako drsňák a mohl dostat mnohem větší prostor. Roman Srednev, který hrál v miniroli vyhazovače Borise v klubu, byl pořádný obr, protože Alexander Nevsky (1.98 m) vedle něho vypadal drobně. [Emily Smith] Myslela jsem, že jsi velký. [Vladimir Kazatov] Nesnáším být malý. V anglickém znění lze snímek najít na YouTube.