Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Duel Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Neviděl jsem to. Odpad už z principu za ředitele TV Barrandov.

plakát

Duch doby: Dodatek (2008) 

Ta část popisující ekonomického atentátníka mě dostala !!

plakát

Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (1999) (TV film) 

Výpovědi příslušníku československého praporu vypráví své příběhy o této krvavé bitvě. Bitva v Dukelském oblouku se dá přirovnat k takovým jako by Kursk, osvobození Kyjeva nebo Charkova. Němci bojovali o každý metr v průsmyku nelítostně, stejně tak bránili i Ostravsko. Pro mě velice slušný dokument a této zapomenuté operaci o které se příliš nemluví.

plakát

Dunkerk (2017) 

Očekávání bylo větší než ve skutečnosti nastalo. Ovšem scéna se spitfirem co plachtil a zachránil před náletem BF109 ostatní byla dost vynikající.

plakát

Dva muži šli do války (2002) 

Ze začátku jsem si říkal, co to je za propadák, starší a mladší zubař dezertují za účelem vlastního boje, scéna s návěstidlem byla dokonalá, hlavně ta scéna jak polijí chlastem toho německého zaměstnance a hned záběr na vlak co je na maděry, i ta jejich závěrečná akce jak se jim náhodou poštěstí. Prostě hlavními aktéry jsou dvě nuly, které pak získají uznání svých kolegů stejně jako profesionální commandos, a hlavní přínosem, že je to podle skutečné události, ačkoliv se tomu nechce věřit :)

plakát

Dva na cestě (2008) (seriál) 

Čekal jsem, že budou působit jako typičtí američani blbí a namachrovaní. Spletl jsem se a působí skvělým dojmem. Díly o KLDR a Rusku co byly na youtube nejsou vůbec špatné.

plakát

Dveře dokořán (2006) 

Když jsem si pustil Dveře dokořán tak jsem neměl tušení, že si pouštím něco víc než jen průměrně natočený film, opak je pravdou. Zlodějská banda kterou tvoří uprchlíci ze Sarajeva a k tomu spolumajitel architektonické firmy, která je několikrát vykradena, k tomu záhadný J. Law, který se snaží poznat motiv zloděje a zároveň se nedokáže plně věnovat své ženě a věrohodně nevlastní dceři. Hudební doprovod k tomuto příběhu jsem zalíbil, a určitě vynaložený čas u tohoto není pro mě zklamáním.

plakát

Dvě svatby (2010) (TV film) 

Film na zabití času, nic dokonalého sem nečekal. Patří do kategorie jednou vidět stačí.

plakát

Dvojník (2000) 

Film s jedinečným příběhem, kdy se účastník přepadení začne zajímat o život toho druhého ( oběť co pracuje v lahudkářství), a nakonec se do něj vžije a přivlastní si jeho identitu. Určitě neznám jiný zfilmovaný námět, Timothy Olyphant a Jeff Goldblum mě k tomuto přitáhli.