Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní živě vysílaný rozhovor s předními politiky. Aktuální otázky, pádné argumenty, ožehavá témata. (TV Barrandov)

Recenze (66)

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem skutečně výživnou prezidentskou debatu a samozřejmě i několik klasických epizod. Ta debata, plná kritiky Drahoše a ostatních kandidátů, ve které nám bylo nastíněno asi sto důvodů, proč volit Mildu Emana a proč je právě jen a pouze on ten jediný pravý rytíř, který nás všechny zachrání, by ještě docela šla (mimochodem, k těm důvodům se řadili např.: Drahoš, Horáček, Hilšer a další náhodní kandidáti), ale klasický duel je skutečně brutální nářez, ve kterém je snad v každém díle (dvakrát !!) Tomio Okamura (stejně jako ve všech dílech všech jeho pořadů) a aby toho nebylo málo, i zde Jaromír Soukup mistrně využívá svého geniálního vynálezu - nástěnky. A samozřejmě jí využívá k řešení velkých otázek, například jestli je menší zlo mít za souseda muslima a další rasy nebo Kalouska (asi je Kalousek nová lidská rasa). A to vše je samozřejmě zaobalené do jeho mistrovského moderátorského a absolutně a zcela nestranného moderátorského umění. Vždyť ten pán se za chvíli vyrovná i velkému Járovi Cimrmanovi! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Šest politických vysátí pro Jaroupíra Nákupa. Jistě jste si všimli, že surrealIsticky stupidní Barrandov neprovádí žádné nákupy filmů. Zásoby filmů od Kate Flundry a spol. jsou bezedné. Pravidelně, jsou to politické čtvrtky, se nám hlásí z výkopu politické klání. A to zhltne zřejmě veškeré finance. Ovšem tenhle pořad drží jednu raritu. Za zády politických špiček se skví jakási trafika, v níž je možné vidět časopisy. Je opravdu úžasné vědět, že i dnes jdou týdeníky a čtrnáctideníky s tištěným slovem na odbyt a jakýsi slizký žabák v obleku je sofistikovaně na své tv propaguje. Těžce během pořadu zoomuji, přepínám obrazové formáty, abych si toužebně přečetl co nejvíce z titulních stran plátků, jsem ovšem bezradný, když není způsob, jak to úžasné čtivo dostat do mých bulv. Tím přicházím o obsah debaty, která jistě skýtá zamyšlení nad Kaččinými sexuálními praktikami, které politicky korektně ovládá. Přejme si, aby takových čtvrtků, kdy Jaroupír není doma, bylo víc. Vždyť každá příští debata nám může osvětlit, jak jsme se biologicky a politicky mýlili, že člověk vzešel z opice. 0/10 ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si poprvé zrovna díl, kde byl pan premiér Babiš , dostával zajímavé otázky a odpovídal velice rozumně. Pak další politik a pak dokonce maďarský premiér Urbán! Slyšel jsem ho mluvit poprvé díky TV Barrandov. Je to náhoda? Ten také mluvil rozumně. Koukám na hodnocení samý odpad, jaké byly předchozí díly? Nebo hodně lidí hodnotí stádně? Samozřejmě některé pořady TV Barrandov jako třeba šperky, soudkyně ...jsem hodnotil také odpadem. Ale zde jsem viděl dobrý diskusní pořad a dokonce se mi zdá, že politici zde říkají mnohem osobnější věci než a jiných televizích. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně bych hrozně rád zhodnotil tenhle pořad věcně, bez urážek a poukázal, co je tam všechno špatně (trapné zapojování publika za sklem, neschopnost mluvit atd.), ale to do háje nejde! Nejraději bych tu teď začal sypat tuny nadávek a invektiv a stejný pocit mám po pár minutách téhle odpornosti - nic nedokáže nasrat více, nežli fyzická trapnost Soukupovo pořadů na Barandově. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby debata, která je však jen nastrojenou šarádou, kde stejní hosté říkají předem nalinkované dotazy a místo odborného redaktora, který využívá protipohledy k věcné debatě je zde hlavně přikyvovač Jaromír Soukup, který nedosahuje ani po paty takovému Václavu Moravcovi nebo Jindřichu Šídlovi. 10% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama