Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní živě vysílaný rozhovor s předními politiky. Aktuální otázky, pádné argumenty, ožehavá témata. (TV Barrandov)

Recenze (66)

Fifer odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného dne to Jaromír Soukup přehnal s pivsonama a pálenkou (tihle old-school kucí nefetujou) a byla z toho otrava jak bič. Když se druhej den probudil, byl přesvědčenej, že je rok 96 a on je novej Vladimir Železnej. Jak to dopadlo se můžete všichni přesvědčit. Dotaz na diváky Tv Barrandov: pracuje a hraje v tý televizi ještě někdo jinej, anebo je ve všech pořadech jen Soukup (její ředitel) a Brožová (jeho partnerka)? ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad publicistické pořady na Barandově jsou evidentně pěkně dopředu připraveny a jdou na ruku všem pozvaným hostům. Majitel televize Barrandov Soukup tu veřejně leze do prdele a pozývá si jen spřízněné duše. A jsem rád, že nejsem sám, kdo to tak vidí. Podrobné hodnocení není v tomto případě opravdu potřeba. ()

Reklama

majky19 

všechny recenze uživatele

Opravdu nerozumím tomu, kde se v lidech bere tolik zlosti a nenávisti. Dá se samozřejmě souhlasit s tím, že počátky moderátorské kariéry Jaromíra Soukupa nebyly v úvodu nikterak oslnivé a občas to působilo přinejmenším komicky. Ale myslím si, že postupem času, když měl Jaromír Soukup moderátorských výstupů za sebou více, začal tím samozřejmě získávat na sebejistotě, a zlepšoval se z přenosu na přenos. Dnes již právem patří mezi plnohodnotné moderátory, kteří nám mohou zprostředkovat názory lidí z těch nejvyšších pater politického a společenského spektra. Myslím si, že lidé jako Jaromír Soukup si zasluhují respekt. protože sami v životě něco dokázali a současně nejsou zatíženi rozličnými skandály. To není jeden z těch, kteří zbohatli zázračným způsobem jako celá řada "podnikatelů" z divokých devadesátých let, ale je to člověk, který si své postavení vydobyl svou poctivou prací, vytrvalostí a schopnostmi. Jeho pořady se mi líbí a jako moderátor je mi rozhodně sympatičtější, než např. ukřičená Michaela Jílková z veřejnoprávní televize, která nenechá pozvané respondenty ani dokončit jejich názor a soustavně jim skáče do řeči. P. S. a speciální vydání pořadu "Duel Jaromíra Soukupa - prezidentský speciál" uskutečněný dne 22/01/2018 se velmi povedl, a napomohl tomu nejen standardně výborný výkon stávajícího prezidenta, ale i moderátora této debaty. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si poprvé zrovna díl, kde byl pan premiér Babiš , dostával zajímavé otázky a odpovídal velice rozumně. Pak další politik a pak dokonce maďarský premiér Urbán! Slyšel jsem ho mluvit poprvé díky TV Barrandov. Je to náhoda? Ten také mluvil rozumně. Koukám na hodnocení samý odpad, jaké byly předchozí díly? Nebo hodně lidí hodnotí stádně? Samozřejmě některé pořady TV Barrandov jako třeba šperky, soudkyně ...jsem hodnotil také odpadem. Ale zde jsem viděl dobrý diskusní pořad a dokonce se mi zdá, že politici zde říkají mnohem osobnější věci než a jiných televizích. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby debata, která je však jen nastrojenou šarádou, kde stejní hosté říkají předem nalinkované dotazy a místo odborného redaktora, který využívá protipohledy k věcné debatě je zde hlavně přikyvovač Jaromír Soukup, který nedosahuje ani po paty takovému Václavu Moravcovi nebo Jindřichu Šídlovi. 10% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama