Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Bláznovství (2008) 

Ten film je velice zvláštní....je to o dealerovi a jeho sociálních vazbách s okolím. Docela mě překvapilo, že mě to vtáhlo do děje.

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Příjemné gaggy, ale pro mě to bylo nudné.

plakát

Blbec z Xeenemünde (1962) 

Tohle z roku 1962 patří k našim pokladům v kinematografii, je to dobrá válečná satira na německý raketový výzkum, který probíhal v Peenemünde. Václav Sloup zde jako blbec-génius, na toho si hlavně pamatuji jako na Čahouna z filmu Pod jezevčí skálou, a byl jsem překvapen jeho rolí. Rudolf Hrušínský nadšený práci na V1 pro říši se mi taky líbí, není tak děsivý jako ve Spalovači mrtvol, ovšem i tak mě dostal. Délka tohoto díla mi přijde ideální.

plakát

Blesk (2011) 

Díky Stathamovi je to průměr :)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Rami Malek podal opravdu excelentní výkon. Trailer už napovídal, že to bude skvost. Po zhlédnutí tomu nelze dát jinak než za plný počet hvězd.

plakát

Bojiště (1949) 

Překvapilo mě to kvalitním zpracováním, a to je točeno jen 4 roky po válce

plakát

Boj o patent (2008) 

Velice silný film o tom jak může být pro někoho šílené se postavit korporaci Ford Motors v boji o patent na stěrač s intervalovým stíráním. Samotná vynálezkyně stěrače na rozdíl od Boba Kearnse umřela v chudobě a bez uznání. Dnes si málokdo dokáže představit, že by měl v hustém dešti každou chvilku šahat na páku ovládání stěrače a využívá intervalové stírání pro zlepšení svého komfortu během jízdy.

plakát

Bojovali za vlast (1975) 

Tak tenhle film mě moc osobně nenadchnul a to nejsem proti sovětské tvorbě, pro mě byly bojové scény takovým světlým okamžikem, který mě vysvobodil od nudných dialogů. Jinak to bylo spíš takové konzistentní, pořád byly v jámě u Donu, stříleli na pěchotu a taky protitankovou puškou na pancéřové jednotky.

plakát

Bojové nasazení (1986) 

U tohoto filmu jsme se dobře, C.E a jeho pohledy s cigárem, jeho pesimistický hlášky a vtipy... to něco neskutečného příjemného.