Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Pořady (5)

Top Gear

Top Gear (1978)

Tak prostě tohle je nejlepší. Jeremy, Richard a James vytvořili žijící legendu. Kdo by neznal Stiga? Jeremyho hlášky a nešikovnost? Richardovi vtípky a nápady? A Jamesovu pomalost, když sedí za volantem? V jejich speciálech se dozvídáme, že i děti z Iráku znají všechny tyto aspekty úspěchu Top Gearu. Tahle banda bok po boku je nesmrtelná. Velkých 5*.

The Grand Tour

The Grand Tour (2016)

Hodnotím to jako Trabanty, chtěl bych dát méně, ale je to klasa. Na starý Top Gear to upřímně nemá. Je vidět, že tam měli méně peněz k dispozici a nemohli si dělat úplně, co chtěli. A trocha toho přibržďování ve vyjadřování ze strany BBC taky nakonec neškodila. Protože ten jejich skrytý humor byl daleko lepší než ten jejich nekontrolovatelný, co mají teď. Ale stále baví a doufám, že dlouho budou. Je vidět, že mají stále co nabídnout. A pro cestovatele tam mají krásné výlety to úžasných krajin. Pro milovníky aut, zase krásná drahá auta. Stále je prostě na co koukat.

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Ze začátku skvělá reality show, na konci jim došli bohužel nápady na challenge. Sám bych si jí rád zkusil, protože by stálo za to si vyzkoušet, jak je člověk schopný přežít na pustém ostrově, a nebo uprostřed džungle, s úplným minimem věcí a do toho ještě intrikařit a snažit se přežít lépe, než ti druzí.