Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (7)

Magnolia

Magnolia (1999)

Přiznám se, že když sem tento film viděl poprvé, první dvě hodiny jsem přemýšlel na co se to vlastně koukám... Bylo to mé první seznámení s takovýmto druhem filmu. Poslední hodinka měla utvrdila v tom že se divám na film který mi změní život. Tom Cruise jako ,,krotitel,, žen. Julianne Moore jako asi ta nejspostší žena kterou sem kdy viděl... Zázračné dítě, které přece potřebuje operativní korekci zubů! Hudba dokresluje nádherně uvolněnou atmosféru tohoto dílka. Magnolie není pro všechny, ale ti co tyto 3 hodiny přežijí budou ještě dlouho po závěrečných titulkách přemýšlet zda to opravdu byly žáby..

Memento

Memento (2000)

Každý okamžik filmu si budete myslet, že ste takhle blízko, ale přitom se k tomu ani nepřiblížíte. Výborný scénář a podle mě jednoznačně nejlepší film tohoto žánru.

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Ani nevím proč, ale tenhle film mě nadchl. Většinu filmu sem se nudil to přiznávám, ale postupem času jsem stále více vžíval do Donnieho (ne že bych snad taky začal vídat toho děsivýho králika) ale tak nějak sem chápal co prožívá. Ale až samotný konec mě utvrdil, že je tenhle film opravdu nezapomenutelný... Změnili byste osud tak aby vás to zabilo? PS: Toho králíka jsem se opravdu bál.

Americká krása

Americká krása (1999)

Možná nechápete o čem to mluvím, ale jednou to pochopít. Já jsem to pochopil hned po prvních 5 minutach filmu, kdy vyřídil první telefonát :-)