Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (149)

plakát

Abstinent (2019) 

Bylo to takové slabé. Námět a poselství fajn, ale představovala bych si, že by to mělo jít víc do hloubky. Takhle to bylo jen takové klouzání po povrchu, naťuknutí problému a hotovo. Více syrovosti by určitě prospělo, i když aspoň jsem po shlédnutí neměla depky.

plakát

Ajťáci - Série 4 (2010) (série) 

Furt dobrý, ale celkově čtvrtá série je nejslabší.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Dle mého forma zvítězila nad obsahem, jinak do puntíku souhlasím s komentářem Johanity. Poetika mi nevadí, ale musí mít i nějaký smysl a vývoj a tady tomu prostě něco chybělo. Škoda, že se scénáři nevěnovalo tolik pozornosti jako grafice.

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Čekala jsem nějakou šílenost, naštěstí na odpad to není. Ovšem - Petra Černocká? Proboha proč?! Takové neherectví jsem už dlouho neviděla.

plakát

Autobazar Monte Karlo (2015) (seriál) 

Až si jednou budu kupovat auto, do bazaru fakt nepůjdu :D.

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

První sezóny perfektní, pak už to má bohužel sestupnou tendenci. Čtvrtá série je zbytečně natahovaná a prakticky bezobsažná.

plakát

Bathory (2008) 

Těch 400 mega někdo sbalil do tašky a už ho nikdy nikdo neviděl, ne? :D Podobnou výpravu má každá druhá pohádka, kterou produkuje čt na Vánoce. Propadák to nebyl, ale 3 hvězdy jsou maximum, co můžu dát. Navíc, proč ten šílený dabing?

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Striptýz nesnáším. O to víc jsem byla mile překvapená z prvního dílu. Druhý už je bohužel propadák. Děj minimální, ale pořád jsem se těšila na velké finále, které to mělo zachránit. No nezachránilo. Čekala jsem nějakou bombu a ta se nedostavila. Jak rozplizle to začalo, tak to i skončilo. Podobné bezdějové filmy sází na efekt a např. na perfektní provedení originálních tanečních čísel, které je často vytáhne nahoru. Tady to bohužel chybělo.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Nejsem prudérní a pro sprosté slovo nejdu daleko, ale čekala jsem mnohem víc vtipu a narážek a méně fucků. Mělo to dost hluchých míst a celkově se dle mého nepodařilo využít potenciál, jaký byl slibován v traileru. Miluju nekorektní humor, ale tady tvůrci stále dokola točili stejné vtipy. Nepřekonatelný byl ovšem Meatloaf nebo Hawking aka žvejka.