Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (36)

plakát

Supergirl (2015) (seriál) 

PILOT: Proc to nebrat jako komedii? Protoze byste si pak zbytecne lamali hlavu nad tim, proc takovyhle serialy vubec vznikaji... Beru to s nadhledem a uzivam si to!

plakát

Bídníci (2012) 

Hooper zvládl zpracování muzikálové adaptace dokonale a přesvědčivě. Nutno podotknout, že se opravdu jedná o adaptaci na muzikál, tzn. Hooper pracoval pouze s libretem dua Boublil&Schonberg. Z tohoto důvodu není vůbec na místě hodnotit dějové propasti, kvůli kterým si zbytek děje hold musíme domyslet. Pro zaplnění těchto děr slouží zfilmované knižní adaptace... (kde vám ovšem nezazpívá Hugh Jackman :-)

plakát

Julie a Julia (2009) 

Mohlo by se čekat, že film o vaření bude mířit hlavně na tu cílovou skupinu, která má právě s vařením co dočinění, ale...! Velké ALE! Jsem tu já! Film v sobě neskrývá buhvíjakou hlubší myšlenku ani ponaučení, zato vyvolává potřebu a přinejmenším také chuť :) otevřít tu zaprášenou kuchařku a zkusit udělat minimálně palačinky. Zároveň ale musím přiznat, že Julia&Julie je první film, kde mi byla Meryl Streep opravdu protivná! Její scénař totiž kromě slov obsahoval i neidentifikovatelné hekání a úpění, až se mi chtělo brečet.

plakát

BlinkyTM (2011) 

Che...kdyby prvních deset minut bylo stejných jako poslední dvě, hodnocení by bylo bývalo dopadlo úplně jinak!

plakát

Zaměstnání (2008) 

Snímek měl určitě větší potenciál rozvést myšlenku o pravém smyslu života lépe - a času na to rozhodně nebylo málo... přesto z toho vyzařuje určitá nadčasovost, která se však projeví až časem...:(

plakát

Lenssen & spol. (2003) (seriál) odpad!

A sakra! Jak tohle můžou vůbec vypustit do televize??? No vlastně, proč mě to překvapuje, když jde o NOVU... Je fakt smutný, že si tvůrci tohoto do odpadu zasluhujícího seriálu myslí, jak jím uspokojí své potenciální diváky. Ale co je ještě smutnější?!? Že se najdou tací, kteří na to opravdu koukaj!!!

plakát

Den draka (2009) (studentský film) 

Překvápko, i když ne dokonalé. Scény do detailu propracované, kamera nadmíru povedená, herci uvěřitelní. Bohužel se dalo u řady bojových scén poznat, že jde jen o přesně naučenou choreografii a ne spontánní boj. Chválím příběh v rámci :)

plakát

Erupce vášně (2009) 

Škoda druhé poloviny, jinak dobrá parodie :) herci taky slušní a hudba (teda ty sekundový vložky) docela trefná.

plakát

Rango (2011) 

V první řadě jsem se neuvěřitelně bavila! Rango a latrína, Rango a valčík, Rango a…s každou podobnou situací přišla nezastavitelná salva smíchu. Tenhle nový animák se však svému divákovi nechce zavděčit laciným a vlezlým humorem, nechce mu předhodit škatulkově vycharakterizovanou hlavní postavu na míru. Rango nechce být a hlavně ve výsledku ani není sladkou pohádkou s happyendem. Za humornými situacemi je totiž skryto něco, z čeho by nám rozhodně do smíchu být nemělo...