Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Rodinný

Recenze (142)

plakát

Wilsonova 10 (2021) (pořad) 

Jakožto proruský troll a pátá kolona Kremlu se tímto narativem hlásím k odkazu P.Fialy, V.I.Lenina, M.P.Adamové, Jany Černochové, Víta Cenzuršana - "Máte právo na korigované informace!" . A že jich na Wilsonce každý týden je! Super, pánové, pokračujte dál a stejně tak dobře!

plakát

Chyby a katastrofy (2021) (seriál) odpad!

JFK, díl vysílaný 21.11. 2022...Total bull shit! Miluju, když mladá historička, která v době smrti JFK ještě ani netahala kačera má naprosto jasno v tom, že L.H.Oswald byl jediný střelec a , že jeho ochranka lemtala dlouho do rána a  tedy nebyla způsobilá chránit prezidenta.  Film JFK  O.Stona tak dál zůstává nepřekonaný "dokument" o této stále záhadné smrti jedné hlavy státu...

plakát

Děti Antonína Kaliny (2016) (TV film) 

Neskutečně odvážný a statečný člověk. Bohužel se o něm moc nepíše. Nezapadá totiž do dnešního obrazu našich mocipánů zlého a krvežíznivého komunisty. Tenhle komunista by nám všem měl být tím co udělal, životním vzorem.

plakát

Chvilky (2018) 

Jedna hvězdička za hlavní hrdinku. Asi jsem ten film nepochopil....

plakát

3Bobule (2020) 

Další zbytečné a nudné pokračování úspěšné "jedničky"...

plakát

Past (2020) (TV film) 

Pročpak jsme se od autorů tohoto propagandistického dílka nedozvěděli jména "charakterních" hereček, které nad J.Štěpničkovou "zlomily hůl"? Třeba V.Chramostová, J.Jirásková... ? Vlastně skoro celý ansábl divadla kromě J.Švorcové...

plakát

Veterán (2020) (TV film) 

Když se statečně angažujte v hnutí antiBabiš a antiZeman a zapomínáte točit filmy....

plakát

Sebemilenec (2013) (TV film) 

"Chovej se prosím tak, aby se to příště už nemuselo stát... :("

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Po dlouhé době opět smysluplná pohádka. Asi to nebude nějaký pohádkový velehit vánočních obrazovek, ale moc pěkná a klidná pohádka to tedy je. :)