Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Yes Man (2008) 

Prostě jsem se bavila...ať si každý říká co chce, ale já se celý film usmívala a měla skvělou náladu - a to je pro mě důkaz dobré komedie. Nehledě na to,že poslední dobou jsem začala více říkat ano (než jsem shlédla tento film)...a život je opravdu zajímavější. ANO na sushi (i když i uvařené maso nejím už hooodně dlouho) , ANO na motorku (i když od posledního pádu jsem měla panickou hrůzu), ANO kadeřnici, která mi z mých dlouhých vlasů na hlavě udělala brutální sestřih...:-))) Ale zpět k filmu, jediné co mi opravdu kazilo dojem byla hlavní ženská role. Doufám, že se pánové nebudou zlobit, ale Zooey Deschanel je v tomhle filmu pro mě prostě jako pěst na oko..proto 4*:-)

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

bláznivý genius:-)....nechalo to ve mě emoce...poselství je sice naivní, ale budu se o to snažit....a this is it (oč tu běží):-) P.S. V kině počkejte až do uplného konce:-)

plakát

Dračí války (2007) 

To si dělají srandu ne? možná tak před deseti lety, nebo kdyby mi bylo osm...ale takhle? jednu hvězdičku za některé efekty

plakát

Temný rytíř (2008) 

Plejáda filmových hvězd. Od mého miláčka Ch. Baleho (jukněte na Equilibrium)...přes G. Oldmana ( který tedy hraje všude minimálně nadprůměrně dobře ne-li lépe), až k úžasnému Heathu Ledgertovi. Už v Zkrocené hoře byl nepřehlédnutelný, v Rytíři byl roztomilý, v Legendách sexy a tak bych mohla jmenovat až do nekonečna, ale tímhle..touto rolí Jokera se vyšvihl mezi moje favority. Joker byl prostě děsivý. Scéna s kouzelnickýcm trikem či když v nemocnici dostává Eckharta na stranu "chaosu" je super. Dala bych mu za to Oskara. Jediné co mi vadilo, byla délka:-(

plakát

Fontána (2006) 

sorry...ale nepochopila jsem to..budu na to asi muset kouknout znovu. Tři *ky za vizuální zpracování

plakát

Kvaska (2007) 

na Kvasku jsem se těšila....Landu nemám moc ráda (spíš vůbec) a i tak jsem si říkala, že mu pak dám víc bodíků a kamarádi co jej obdivují mě už nebudou brát za zaujatou.....ale já prostě nemůžu, moc se omlouvám, myslete si klidně, že je to zaujatost, ale i skalní fanoušci tohoto holohlavého chlápka s ráznými názory musí přeci uznat, že je to blbost. Jestli se chtěl Landa zavděčit všem, nebo prostě to takhle chtěl, nevím..ale doufám, že jestli to takto měl v plánu, tak už se do natáčení nepohrne:-)

plakát

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 

Maria Bello mi tu jako manželka a matka vůbec neseděla, Rachel Weisz byla mnohokrát roztomilejší a lepší....synátor taky nestál za nic. Jedna hvězdička za B. Flasera, který je rok od roku zajímavější a stárnutí mu jde k duhu. Druhá za animaci (hlavně sněžných mužů či terakotových vojáků), která mi přišla velmi povedená.