Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Pro mě spolu s Montym Pythonem nejlepší britský komediální seriál.. Tolik hlášek, situací, teorií.. Škoda že nelze udělit těch hvězdiček šest.. DIREKTIVA # 1742 - Žádný důstojník se nesmí hlásit do služby v zrzavém tupé.

Dexter

Dexter (2006)

Hodně napínavý a scénáristicky promyšlený seriál. Kombinuje kriminální seriály (vedlejší Dexterovy vraždy) a dramatický seriál na pokračování ve stylu Hrdinů (ice truck killer). Samotnou hlavní postavu Dextra si oblíbíte, i když svou vážností vás nechá po celou dobu v nejistotě, jelikož nevíte jistě, jak se zachová. I flashbacky vás budou bavit, protože ty mají především za úkol vás s hlavním hrdinou sblížit a pomoci pochopit, proč se to všechno děje. Tak to by bylo zhruba vše k první řadě. Už se těším na druhou.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Jednoznačná plná palba za obě série, seriál přeplněný napětím, příběhovými kličkami a parádním suchým humorem.

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Seriál postavený na stejném konceptu jako Simpsonovi, s obrovským rozdílem v humoru, který se hodně blíží k tomu britskému.

Father Ted

Father Ted (1995)

Hodně ujeté, hodně černé, hodně vtipné.. Tak velkou prdel z církve si dovolil už jenom Monty python. První série se teprve rozjíždí, ale co přijde potom, to se jednoznačně vyšplhá na pět.