Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (50)

plakát

Spolu (2022) 

Sociální drama, které má s hrdostí mnoho prvků komedie. Vlastně jsem se docela příjemně bavil. Ani si nedokážu představit v tak složité roli jiného herce než Kozuba. Všechny tři hlavní postavy předvedly parádní výkon. Vhodně zvolená tématika takto "zvláštních lidí" , které mají naprosto stejné právo na plnohodnotný život jako všichni ostatní.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Po třetí řadě musím konstatovat, že je to velmi povedený seriál pro určitou věkovou skupinu diváků. Viděl bych to v rozmezí, tak 12 až 60 let... :D I ve svých necelých 40ti letech mě to neskutečně bavilo. Prostě mě bavilo, to vztahové napětí, kdy drama střídá komedii a mladistvá sexuálně nadržená a občas trapná školská mládež, dělá vše proti dospěláckým pravidlům. Vlastně dobře dramaticky a komicky zkloubené všední zážitky teenagerů a dospělých.  Skvělé obsazení a sympatie je záruka zábavy. Pro mě osobně, jeden z těch Top seriálů 21. století. A zase ta hudba... trefná a nic bych neměnil.

plakát

Borsalino (1970) 

Po letech znovuzhlédnutí uznávám tento snímek jako vybroušený šperk. Dva velikáni ve skvělém filmu. Ta hudba jak tam podkresluje tu honosnou atmosféru je naprosto úžasná. Navíc ta elegance a respekt s vhodným vkusem je na tu dobu naprosto parádní. Hned první rvačka Delona s Belmondem je uchvacující a pak se už jen kocháte  a skvěle bavíte....Díky pane Velký Bébel za to, žes tu pro nás natočil tolik zábavných a nezapomenutelných filmů.

plakát

Zprávy ze světa (2020) 

Ikdyž se pod vousy Toma Hankse rýsuje postava se skvělým příběhem, tak to není úplně ono. Krásné westernové prostředí Vás sice ukolíbá. Ale akčních scén moc není a divák chce něco více.... ONA dívka chráněná, má vlastně mnoho na výběr, ale ne v tomto snímku... víc asi ani nechci prozradit :)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Sakra, sakra, sakra... Nechápu proč je to tak debilně natočený. Naštěstí Kristen Wiig to trošku pozvedla. Ale i tak je to strašně slabý film. Jsem vlastně i rád, že jsem na to nemohl jít do kina, protože bych byl naštvanej za tu slabotu. Je to nejhorší z celé série. Vždyť to ani není zábavný, napínavý, postrádá to ten nádech vyjímečnosti. Ani ty efekty a akční scény, hudba a ty rozhovory...prostě u mě propadák roku.

plakát

Drsný město (2020) 

Nutno dodat, že frantící tam toho kečupu ke konci měli celkem dost :D Dost koukatelné, napínavé, pěkně rychle to utíká, konec plný zvratů, které nejsou až tak čitelné. Za mě plnej počet.

plakát

Hon na pačlověky (2016) 

Hodně zvláštní film, nicméně splňuje vše co je potřeba. Dobrodružný útěk divočinou a obrana před zběsilým státním systémem. Vymykání se kontrole, které je neobvykle zábavné. Bláznivá dobrodružná cesta k životnímu souladu cizích lidí, pastrýce a pasirotka. Nevšední, ale originální a zábavné.

plakát

Teroristka (2019) 

Vůbec jsem netušil, že to bude tak moc zábavné a hlavně na české poměry skvělé. Po pracovním víkendu moc vhodná podívaná. Má to svůj styl, humor, drzost, gradaci, herci, hudba i trocha drama. Je vidět, že i to natáčení muselo být hodně náročný na udržení koncentrace, já osobně jsem se moc bavil. Klobouk dolů před všemi, co si nenačůrali do gatí. Janžurka s brokovnicí, kdo by to řekl, že se to stane :D

plakát

Párty Hárd (2019) 

Na české poměry dost odvážný. Ještě, že jsem u toho měl pár panáků u přátel 😂

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Vše už bylo napsané. Jen přidám svůj osobní pocit.. Děkuju bože, že jsem se mohl těšit na každý další díl. Kombinace toho všeho doputovala v mém žebříčku seriálů na vrchol. Moc sympatické "dobrodružství" amerických rychlých šípů v tak neočekávaném, tajemném, mystickém a strašidelném seriálu. Emoce tu přímo stříkaj každým pórem vaší kůže. Po nějakém čase si to musím zopakovat. Za mě 98%!!!