Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (10 004)

plakát

Čórka (2022) 

Hodně indie a dost neobratná hříčka o honbě za ukradenou motorkou.

plakát

Šílení kanibalové (2016) 

Film, který nejdříve překvapí i šokuje zároveň hned v úvodu a poté překvapuje hvězdnými tvářemi v epizodních a nečekaných roličkách. Jako film bohužel zbytečně dlouhé, bez gradace a vlastně i bez příběhu.

plakát

Tabula rasa (2017) (seriál) 

Pomalu plynoucí a bohužel zbytečně roztažený seriál, který má spoustu trumfů a příběh završí dobře promyšlenou pointou, ale je to tak rozmělněný, že se vše zajímavé ztrácí v nudné vatě. Být to celovečerák, byl by to jeden z těch zajímavějších thrillerů.

plakát

The Flood (2023) odpad!

U podobných filmů stačí pouze napsat, že tam hraje Casper Van Dien. Pusťte si Ajovu Kořist a dělejte, že tohle neexistuje.

plakát

Umberto D. (1952) 

Pomalé, nikam nespěchající, celkově depresivní a smutné. V závěru jsem měl husinu, jako dlouho u jiného filmu ne. Hodně silné.

plakát

Apaches (2023) 

Úvod slibuje cool divočinu, ale brzy pochopíme, že dostaneme pouze vizuálně divokou nudu, která pod videoklipovým zevnějškem, nemá vůbec nic.

plakát

Závrať naruby (1977) 

Šíleně křečovitá parodie na nejslavnější filmy Alfreda Hitchcocka. Mel Brooks má výborné kousky ale v rámci jeho filmografie jsou často střídány právě filmy jako Závrať.

plakát

Sweet Tooth: Chlapec s parožím - Série 2 (2023) (série) 

Jak mě první série překvapila, tak mě ta druhá zklamala. I přes dětský podtón, byla první série čistokrevným postapo seriálem o putování mutantního chlapce a jeho mužského kamaráda. Bylo to napínavé, výpravné a celkově zábavné. Druhá série je takovým útěkem z vězení a přišlo mi, že se výrazně více zaměřuje na dětské publikum. Mutantní osazenstvo je infantilní a hodně otravná dětská parta, kde se sympatie hledají těžké a i výprava šla dost stranou. Celkový dojem je výrazně komornější a méně zajímavý i přes konečné zúčtování, které otevírá dveře pro další sérii, která mě nyní už vůbec nezajímá.

plakát

Sluneční bouře (2007) 

Nevýrazná, nudná a líně zahraná detektivka na úrovni horší epizody Komisaře Rexe. Dost nevyužitý potenciál.

plakát

Snafu: V háji jako obvykle (2023) 

Osmdesátkové akční béčko zabalené do čínské produkce, okořeněné příšerným CGI, pitomým příběhem a slušnou akcí. Bezmozková zábava se sympatickým duem, kterému scénář nenabízí nic k herectví, ale má prostor předvést co dovedou alespoň po fyzické stránce, kterou více a méně ovlivňuje věk. I přes všechny výtky, které si film zaslouží, se vždy raději podívám na podobnou žánrovku, než jakoukoliv novinku od DC a v poslední době i od Marvelu.