Reklama

Reklama

Šílení kanibalové

  • USA The Bad Batch
Trailer

VOD (1)

Vyhnaná do pusté země plné vyděděnců, hledá své místo někde mezi drogami napuštěnou pouštní komunitou a enklávou kanibalů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (114)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ach jo...skoro rok jsem se na to těšila a co jsem viděla? No to Vám hned popíšu co jsem viděla táákže - Film má obrovskou výhodu, že mu budete rozumět i kdyby jste si ho stáhli v japonštině. Během prvních 45 minut padne asi stejnej počet slov a ani v tom zbytku se moc nemluví. A ani se moc neděje. Ono se tam vlastně teda celou dobu moc nemluví a moc neděje. Kdo čekal nějakou tu brutalitu (jako já) může čekat dál. Na začátku se objeví pár náznaků jako, že by to šlo, kdyby se chtělo, ale pak si Ana Lily řekla "mrdám to" a po zbytek filmu neukáže nic. Čekali jste nějakou brutální rvačku která se přímo nabízela, když tam je tolik namakanejch kanibalů v čele s nabouchaným Jasonem? Tak kyš kyš. Banda namakanců dostane prostor pět minut na začátku a pak už ve filmu vůbec nebudou až na Jasona a ten ve filmu předvede jeden konflikt s bubákem, kterej je všechno jen ne akční. Chcete spoiler? Dám Vám ho , tady je spoiler - Sejme ho zezadu tím, že po něm hodí nůž a pak sekáček. No a víc nepředvede. Jebe na to. Budování jeho vztahu s hlavní hrdinkou (která mi nevím proč strašně připomíná Sygauras jelikož je fakt krásná) je taky pecka. Kdyby pohled uměl šukat tak tam mrdaj nonstop. Jenže pohled šukat neumí a tak na sebe jen čuměj a nedaj si ani hudlana. Ani spolu moc nemluví. Vlastně je asi nejvíc baví vedle sebe stát a hrát hru kdo uhne očima první. Další borci ve filmu - Kýnu se na roli připravoval žraním mekáčů po večerech a zapíjel je teplým sádlem a Carrey je tak extrémně houmlesáckej, že jsem čekala kdy se tam objeví ten kokot Bejrů se svou selfie tyčí a zeptá se ho klasicky co si o tom myslí. Nechci říct, že je to promrhanej potenciál. Je to totiž spíše promrdanej potenciál a šíleně dokurvenej film, co mohl být super. Takhle je super leda nádherná prdelka Syg... hlavní hrdinky v krásnejch kraťáskách a namakanej Jason. Zbytek je zábavnej asi jako fronta v Kauflandu, napínavej jak závod vozíčkářů na 10 km a krvavej jak veganskej salát. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Strasne nadejnej zacatek, kdy borci z fitka naporcujou nadhernou Šuki (fakt se tak jmenuje) ktery seberou ruku a nohu, ona se pak celej film pajda do nejakyho zkurvenyho mesta a potkava bezdomovce Jima Carreyho..no pak se to tam popere, umorny tempo, nuda a nic tu proste neni dobryho, krome ty prvni 20minotovky..byl jsem velice zklaman 🥹 ()

Reklama

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

A takto to dopadne, keď niekto popapá príliš veľa psychotropných látok. Nie, nenarážam na žiadnu z postáv (hoci aj medzi nimi sa našli kadejaké indivíduá). Ana Lily Amirpour musí mať zrejme bezhraničnú fantáziu, no zaujímalo by ma, či na tento film došla s čistou hlavou (tipujem, že nie). Žasnem nad tým, aké chujoviny už dokážu niektorí natočiť. Nič proti moderným žánrom, ale toto proste nie! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začalo to krásně brutálně, ale jen co jsem se naladil na tu správnou notu, zvrhlo se to do pomalého bloumání po poušti či podivných destinacích, které byly do určité míry bizarní, ale zase ne tak, aby se na tom dal postavit celý film. Oceňuji solidní vyprahlou atmosféru a hodně se mi líbili herci. Především Jim Carrey mě bavil. Ale po stránce příběhové mě to nějak neoslovilo a přiznám se, že jsem se občas nechytal, takže pořádně nevím, co si mám o filmu myslet. 30% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ako Mad Max a Hory mají oči v jednom. Následne sa však ukáže, že toto zdanie bol čisto vizuálny klam. Nič zásadné sa nedeje. To nič je popreplietané snahou o filozofovanie o zmysle života. To je našťastie či bohužiaľ, záleží ako Vám to sadne, striedané pasážami bez kecov. Vtedy si má divák asi užiť, aký hic to tam pri natáčaní bol. Vazbič z Hry o trůny a starý Neo sa tú prázdnotu svojou účasťou snažia rozptýliť. Márne. Jediné čo môžem pochváliť je účasť slávneho ksichtu, ktorú si vlastne za celý film neuvedomíte (a to je tam pritom jednou z hlavných postáv). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Zatímco se obecně předpokládalo, že amputace končetin Arlen (Suki Waterhouse) byly dosaženy digitálně, většina všech záběrů je ve skutečnosti make-up efekt. K vytvoření požadovaných záběrů bylo zapotřebí spousty předběžného plánování a storyboardingu. (Caszidy)
  • Režisérka Ana Lily Amirpour má v oblibě klasickou tvorbu efektů. Hlavní designér make-up efektů Tony Gardner tak měl plné ruce práce. (Caszidy)
  • Většina komparzu a neherců pochází ze Slab City, tzn. stejné kalifornské komunity, kterou navštívil hlavní hrdina snímku Útěk do divočiny (2007) Chris McCandless (Emile Hirsch). Většina „Slabberů“ nepotřebovala žádný make-up ani další úpravy. (Caszidy)

Související novinky

Jim Carrey kanibalem

Jim Carrey kanibalem

20.03.2015

Jméno Ana Lily Amirpour vám asi nic neříká, už brzy by se to ale mohlo změnit. Mladá režisérka, která loni debutovala upírským hororem Sama nocí tmou, patří mezi nejsledovanější nové tváře. A její… (více)

Reklama

Reklama