Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (394)

plakát

Teroristka (2019) 

Ačkoliv je Janžurka už fakt stará baba, zahrála to perfektně. Vůbec mi nevadilo, že je to stařenka, ta role jí sedla, jako by to bylo napsáno pro ni. Hofmann naproti tomu začíná do českého filmu pronikat čím dál hlouběji a i se svým dost nesympatickým ksichtíkem ztvárňuje dost sympatické role. Občas je ještě poněkud prkenný, ale on se toho za nedlouho zbaví. Rozhodně vtipná komedie o bábě pistolnici a nepřizpůsobivým kapitalistovi.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Velmi příjemná podívaná, která nikoho neurazí (pokud se tedy divák nerozčiluje nad tím, že hlavní postavy mají pěkné byty a volný čas tráví jinak než na internetu), ale ani bych neřekla, že by mě nadchla. Holkám to skvěle funguje, Ondra je supr, jako snad ve všem, Polívka jim tedy v tempu moc nestačí, ovšem vynahradí to tím, že je rozhodně doběhne. Příběhy jsou sice trochu infantilní, ale nemyslím si, že je to na škodu. Když jdu na rodinnou komedii o ženách v běhu, nečekám nic víc, než že se u toho pobavím.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Kingovské horory nejsou zrovna můj šálek kávy. Nebylo to zlé. Chvilkama prvoplánové lekavky (ale jednou jsem se lekla fakt), první polovina filmu trochu nuda, ale to je potřeba - seznámení s rodinou a s okolím, čas, kdy si divák vytváří k postavám určitý vztah, aby ve druhé polovině přišlo too napínavo, děsivo, tmavo, smutno a trochu starostno o ty oblíbenější. Do kina nedoporučuji, se zvukem 7.1 sice fajn, ale ani tak to za ty dvě stovky za jeden lístek nestojí. V celém sále jsme byli čtyři. (Nekecám ani slovo, já, můj oblíbený muž a dva floutci, co se celý film bavili - jeden se sluchátky na uších - což by vysvětlovalo, proč i přesto, že na sebe mladíci byli nalepení, překřičeli i to 7.1). Za měsíc to bude ve skvělé kvalitě na internetu. Možná ani ne...

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Byla to fuška, ale dokoukala jsem to. Šíleně přeslazená romantika, ani mě to nedojalo.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Po dvou sériích -> už jsem viděla mnoho podobného, on totiž takový ten příběh o vyhubení lidstva a přežití malé skupiny je velmi vděčný. Ale dobře ho zpracovat je právě to, co rozděluje tvůrce na špatné, dobré a skvělé. Pokud je něčeho hodně, rozhodují detaily. V tomto případě se trefili. Skvělé zpracování Země po stoletém uzdravování od lidí. Skvěle propracováná psychologie postav. Nejlepší na tom všem je ale poznání, že ačkoliv lidstvo přežilo tak tak, stále se všude domluvíte anglicky, takže - učte se, bude se vám to hodit do konce světa. A když se budete pořádně dívat, možná najdete odpověď na základní otázku.

plakát

Hotel Babylon (2006) (seriál) 

První dvě série stály za to. Bavila jsem se, zvykla si na postavy (z velké části si je i oblíbila) a vlastně jen proto, aby z nich polovinu vyměnili. Třetí série ještě koukatelná byla, ovšem ta čtvrtá ... Ta už nikoli. Osmý díl jsem si pouštěla spíš s nechutí a byl to asi ten nejstupidnější díl ze všech čtyřiadvaceti, na které jsem zatím koukla. Další sérii už si v žádném případě nepustím. Nikdy.

plakát

7 životů (2017) 

Nápad skvělý. Ba přímo brilantní! Film hrozný.

plakát

Pátrání (2018) 

Docela strhující příběh. Pravděpodobně díky zajímavému stylu natočení. Ve filmu není příliš hluchých míst, takže se na něj prima dívá. Byla jsem zvědavá na konec, dobrý. Sama za sebe jsem ráda, že to dopadlo právě takhle. Ale že by mě to extra super nadchlo...

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Tyjo, zdejší se zřejmě úplně zbláznili. Je to děsná nuda.