Reklama

Reklama

Úžasňákovi 2

  • USA Incredibles 2 (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (432)

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Není to bez chyby a chápu všechny výtky směřující k průhledné a nepřekvapivé záplatce, ale co pochopit nedokážu, jsou komentáře typu, že se jedná o generický sequel, kterému chybí srdce… Univerzita pro příšerky, Auta 2 a Hledá se Dory postrádají srdce… tohle má srdíčko plné nostalgie, které pumpuje na 120%. Zase jsem se cítil jako ten sedmiletý klučina, kterým jsem byl před čtrnácti lety :-) 9/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Úžasňákovi se vrací po dlouhé pauze, a to v plné parádě. Líbilo se mi to víc jak první díl. Děj navazuje těsně na minulý díl a přináší nové problémy. Superhrdinové jsou zakázáni a musí žít v ústraní. Svět se ale bez nich neobejde, a tak aspoň Elastička pomáhá. V tomto díle uvidíme dost dalších hrdinů. Úžasňák se musí starat o rodinu a děti mají své problémy. Trochu mi to připomnělo Civil War. Nakonec ale stejně všichni musí do akce a zachraňovat životy. Taky se mi líbila celková stylizace do futuristických 60. let. "Jack Jack je suprák?!" ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je rovnako dobra ako jednotka. V nicom mi nepripadala slabsia. Dokonca hned priamo nadväzuje na prvy diel. Najviac ma znova bavili sceny v ktorych rodinka riesila rodinne problemy. Akcia a cela zapletka s odhadnutelnym zaporakom ma zase prilis nebavili. Trochu ma stvalo len to moderne feministicke pretlacanie zien do popredia. Uz to trepu aj do rozpravok. Komu sa pacila jednotka, tak by mal byt spokojny aj s dvojkou. Pre mna je to znova len mierny nadpriemer a dufam, ze Bird natoci zase nejaky hrany film. 6/10. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Totéž co minule, jen bez momentu překvapení, zato bavící zrcadlovým převrácením rolí (do akce tentokrát vyráží Elastička a kde v jedničce akce s vlakem postavila supehrdiny mimo zákon, tady je naopak legitimizuje aj.) a odkazováním na jedničku. Ta přece jen příběhově fungovala líp, ale i tak spokojenost. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Já jsem zklamaná a můžu si za to sama. Mým velkým očekáváním film prostě nemohl dostát. Ale bavila jsem se, to ne že ne. Jack-Jack byl samozřejmě vynikající a neuvěřitelně vtipný. Bohužel to je to jediné, co si pořádně po prvním vidění pamatuji. Záporák a celá ta Screenslaver zápletka mi byli dost nesympatičtí. Animace, hudba a vše okolo super ale budu si film rozhodně muset pustit znovu, abych si pořádně vytvořila názor. Zatím 4* ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Jedná se o první sequel na vlastní film studia Pixar. (Tomas_TM)
  • Pozorný divák mohl zaznamenat, že padouch z úvodu filmu s trefným jménem Podkopávač, prchl i s penězi a zůstal nepotrestán. (luka4615)
  • Úžasňákovi 2 jsou teprve druhým filmem od studia Pixar, který má pouze jednoho autora příběhu a scénáře. Tím je Brad Bird, který je současně také režisérem. (Tashi)

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

04.09.2018

Pokračování velebeného hitu Úžasňákovi 2 je nyní oficiálně nejvýdělečnějším animovaným filmem v Americe. Nejen to, jsou zároveň prvním animákem, který si tam došel pro 600 milionů dolarů. Celkově pak… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Mravenčí Ant-Man má obří otvírák

Mravenčí Ant-Man má obří otvírák

09.07.2018

Nenápadná síla Marvelu spočívá v jeho dovednosti udělat ze svých sequelů ještě daleko úspěšnější filmy, než jak tomu bylo v případně prvních dílů. Tato pozoruhodná vlastnost se teď opět projevila na… (více)

Reklama

Reklama