Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Po prvních recenzích a komentářích jsem o film dost ztratil zájem. Jako obrovský fanda historie jaderných zbraní jsem si myslel, že to bude americký nicneříkající patos. Jaké bylo mé překvapení, když jsem film s poměrně velkým odstupem od premiéry nakonec viděl. Nejprve negativa - klidně bych ho mohl mít i delší, rád bych tam uvítal více technických detailů z vývoje a ubral přikrášlení jeho postoje a odpovědnosti, což se jaksi odchýlilo od skutečnosti. I tak z toho nakonec byl opravdu nevšední zážitek jak pro oči a uši, tak pro mysl a duši... A to se mi často nestává, abych po filmu ještě chvíli seděl a vstřebával vše co jsem viděl. Tleskám!

plakát

Zillion (2022) 

Nostalgická doba, parádně zpracovaný a poutavě odvyprávěný příběh.

plakát

Pinball: The Man Who Saved the Game (2022) 

Miluju tento druh filmů, miluju toto téma ranných počítačů, kde jsem sám vyrůstal a tenhle film mě svým způsobem totálně dostal. Měl vše, dokonce i víc, než jsem doufal. Za mě obrovské překvapení!

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Hodně jsem váhal zdali 4 nebo 5 hvězdiček, ale dávám 5, protože tohle natočit muselo dát hroznou práci. Navíc Cruise to zase hezky potahal, přidala se lehká dávka humoru a romantiky. I přítelkyně si to užila a celkově prostě trefa do černého.

plakát

Párty Hárd (2019) 

Ve svém žánru prostě masakr :). Pokud se mám pobavit tak mi tento druh humoru nevadí. Prostě hodně zajímavé překvapení tento film :).

plakát

Love, Death & Robots (2019) (seriál) 

Krátké strhující a úderné příběhy. Přesně takhle si představuji sci-fi oddechovku, ze které se vyklubalo rozhodně něco víc.

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

Srozumitelně popsané problémy dneška a to včetně vývoje těchto problémů, jejich vývoje do budoucna a návrhy řešení, která jsou také již dlouho známá. Ale v tomto dokumentu je vše krásně a uceleně spojeno do precizního vizuálně dokonalého dokumentu.

plakát

Ponorka (2018) (seriál) 

Mé oblíbené téma, které mě nezklamalo!

plakát

For All Mankind (2019) (seriál) 

Perfektní nápad vytvořit alternativní historii, ale z velké části první série kopírovat skutečné události včetně větších či menších detailů, za které jsem neskonale vděčný. Jako fanda dobývání vesmíru je pro mě toto úžasná podívaná, která mě ale hned vtáhla i svou atmosférou, napětím, hereckým obsazením a parádní výpravou a efekty ve vesmíru. uvidíme jak se bude dále příběh rozvíjet a rozbíhat od skutečnosti, ale zatím úžasný.