Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Plážový povaleč (2019) 

A jako proč ne :). Ujetý to bylo hodně, ale čekal jsem nakonec ještě trochu větší nářez. I tak prostě dobrá smažba :)

plakát

Yesterday (2019) 

Hodně zajímavý nápad jak vylepšit hudební film. Za mě téměř 4* a pohodová příjemná záležitost. A to hudební filmy moc nemusím.

plakát

Gangster, policajt a ďábel (2019) 

Korejská rubačka jak má být. Alespoň pro mě zase trochu něco jiného, více syrového a drsnějšího než všechny akční slátaniny typu posledních Fast & Furious. Jasně Korejská kultura je dost odlišná, hlavně to vtipné pošťuchování se policajtů mezi sebou, ale i přes to jako celek zajímavá a napínavá podívaná.

plakát

Spolujízda (2019) 

Až se divím že jsem dal 4*, ale ono to na mě fungovalo a výborně. V podstatě nenáročná jednoduchá akční komedie, ale díky výbornému obsazení hlavních hrdinů kteří opravdu na první pohled působí jako den a noc jsem se bavil od začátku do konce. K tomu místy docela drsná akce, zajímavé gagy s elektroautem a prostě za mě palec nahoru!

plakát

Na střeše (2019) 

Nejsem velkým fandou českých filmů, ale Na střeše mě příjemně překvapil a dlouho jsem se rozmýšlel nad 4*. Opravdu povedená komedie se zajímavým příběhem na pozadí.

plakát

Mrazivá pomsta (2019) 

Na první pohled thriller který vypadal áčkově, bohužel jako celek u mě moc nefungoval. Možná moc přímočaré a bez toho správného pocitu napětí, který jsem očekával...

plakát

Below Her Mouth (2016) 

Očekával jsem něco ve stylu Love. Vizuálně jsem to i dostal, ale erotické scény se nakonec smrskli na stále to samé stejné dokola. A to prostě dříve či později muselo začít nudit každého. Nějaký ten příběh na pozadí také zazněl, ale celkově spíše zklamání.

plakát

Teroristka (2019) 

Asi se řadím k tomu táboru, kterému přišel příběh poměrně hodně infantilní. Ne nebylo to vyloženě špatný, poselství zahrádkářů bylo jasné, i tak to prostě nebyl můj šálek. Dvě hvězdy si film ale zaslouží, nebyl to vyloženě propadák jako většina českých filmů poslední doby...

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

Být mi patnáct tak bych dal určitě o hvězdičku víc, protože film cílí jednoznačně na mladé publikum - a proč ne, jsem rád že si Spiderman vybral směr kterým chce jít a drží se ho. Ale i tak slušné pokračování které mě bavilo. Jen tomu chybělo něco navíc, taková ta nějaká odlišnost jako měli např. Paralelní světy.

plakát

V pasti (2018) 

Rozmýšlel jsem se mezi 3 a 4 hvězdičkami nakonec s odřenýma ušima 4 hvězdičky. A to především pro stále slušnou Sandru a přestože šlo o klasické téma, film mě svou atmosférou zaujal a vtáhl. A to se počítá. Pro mě příjemné překvapení, opravdu jsem nic neočekával.