Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (113)

plakát

Nejvyšší skóre (2020) (seriál) 

Místní skupinka latentních kuřbuřtů má problém s tím, že jim to někdo připomněl a jim z toho houplo. Ostatní, kteří nemají problém s boulí v gatích před svou rodinou, když se mluví o gay pride, jsou rádi když se dozví zajímavosti i z jiného pohledu. Divit se, že Netflix dělá dokumenty pro americké publikum, už ani nemá cenu komentovat. Jsem rád, že se objevili lidé zapadlí v historii jako pan Lawson a taky jiní lidé z oboru, kteří nebyli zrovna programátoři.

plakát

Pelíšky (1999) 

Čím jsem starší tím je film větší perlou. Pro mě vrchol českého filmu s ukázkou toho nejlepšího herectví.

plakát

Jiný život (2019) (seriál) 

"Nejdůležitější posádka v dějinách lidstva", já bych je teda nenechal řídit ani fabriku na špejle, tupí jsou jak šmirgl a otravní jak prcající sousedi v jednu ráno. Zajímavý nápad, ale provedení už je horší. Hvězda nahoru za tu rozpuštenou uřvanou potvoru.

plakát

Deadly Class - Noise, Noise, Noise (2019) (epizoda) 

Zdlouhavé, tupé a bez děje. Pěkný baby, to nezachrání. Po prvním dílu jsem čekal co z toho vyleze, po druhém jsem na tom stejně, akorát dokoukání bylo ještě bolestivější než u prvního.

plakát

Čertovské pohádky (2018) (pořad) 

Pěkně udělaný, ale čtení je dost monotónní. Hned po tomto pořadu na ČTD vysílají Malého krále s Vladykou a to je jiná liga.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) odpad!

Hodně hodně špaténka. Tvůrci si snad nemohli ani pustit co stvořili, protože takhle děravej "nelogickej" blivajz jsem dlouho neviděl. V téhle slátanině utopit 90 mega nejslavnějšího zelenýho platidla, tak si to snad hodím. Kam se poděla roztomilá Mila se svým šišlavým multipasem. :(

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Tak tohle mělo koule. Konečně pořádný splatterpunkový náser u kterýho nemám chuť blejt, ale upřímně se bavím. Ano příběh je děravý, předvídatelný a taky dost chudý, ale co na tom záleží. Žánrová vlaštovka, která snad bude inspirovat další a další.

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Zvuk a kamera je na hovno, tak vlastně nevím proč se na to dívat, nebo to aspoň poslouchat.

plakát

Argo (2012) 

Ben Affleck je úplně normální herec a celkem slušný režisér. Tuhle anti-ffleckiádu tu máme podle mě už jenom ze zvyku a taky proto, že to "všichni řikaj". Film je super, jak scénářem, kamerou, výpravou... tak i režisérsky a herecky. Palec nahoru za detaily.

plakát

Jurský svět (2015) 

Kdyby to celé nebylo tak dětsky předvídatelné.