Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Dokonalé dny (2023) 

Krásný film o samotě a radosti z každodenních maličkostí. Terapie.

plakát

Neporazitelný (2021) (seriál) 

Na první pohled obyčejná coming-of-age superhero story. A pak se začnou dít věci... Famózní, brutální jízda, s našlapaným finále. Už byly potvrzeny sezony 2 a 3.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Já: "Super film, skoro bych zapomněl, že to je česká produkce." Vladimir 518 a jeho 37. generický song o tom, že Praha je planeta, v titulcích: "Hold my beer." Velmi fajn scifi kriminálka, i když v ní forma vítězí nad obsahem.

plakát

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015) 

Skvělá věc. Není tam zbytečně moc keců okolo a animace z Kurtových poznámek jsou skvěle zpracované. Tak to má vypadat.

plakát

Kancelář Blaník (2014) (seriál) 

"Jsem strašná svině, ale mám se dobře," říká Tonda Blaník a má pravdu. Vynikající satira ukazující vtipnou část prohnilé politiky toho státu.

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

Sic jen po prvním dílu, ale zatím ****, rozhodně vtipnější než dřívější "Dejdarovina" Ptákoviny. Soutěžní element a role neherců v absurdních situatích zatím funguje skvěle. Uvidíme, jak dlouho to udrží nastolenou laťku.

plakát

Napoleon (2023) 

Jeden z unikátních úkazů, kdy je film pocitově moc dlouhý, a zároveň si všímáte, že místy strašlivě spěchá. Když mezi vyhnáním Napoleona na Elbu a jeho větou "Už jsem tu 300 dní, vrátím se zpátky" uběhnou asi dvě minuty, je něco blbě. Bitvy jsou epické, Phoenix a Kirby skvělí, ale ve dvou třetinách stopáže je to něco, co by film o nejslavnějším vojevůdci všech dob být neměl - nuda.

plakát

Batman vs. Hush (2019) 

Solidní, ale horší než původní komiks. Místo temného epického příběhu je to "Batman a Catwoman jsou na sebe nadržení, jo a mimochodem tu i řádí padouch"

plakát

Terapie sdílením (2020) (seriál) 

Ze zpráv na messengeru se seriál fakt udělat nedá...