Reklama

Reklama

Batman vs. Hush

  • USA Batman: Hush (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný nový darebák zvaný Hush se s pomocí dalších padouchů snaží ukončit Batmanův boj proti zločinu i osobní život Bruce Waynea – který mu už tak značně komplikuje vztah se Selinou Kyleovou zvanou Catwoman... Když začnou vycházet najevo podrobnosti z Batmanovy minulosti, Temný rytíř svádí boj s časem, aby zastavil Hushovu smrtící hru. Animovaný film Batman vs. Hush, inspirovaný prvotřídním stejnojmenným komiksem, vypráví jeden z nejlepších příběhů o Batmanovi, jaký kdy spatřil světlo světa. Biografie celé řady postav z komiksů DC - včetně Supermana, Nightwinga, Catwoman, Poison Ivy, Jokera a dalších - jsou vpleteny do tohoto tajemného příběhu o vraždě, tajemství a lásce, v němž budou vytvořena neobvyklá spojenectví a odhalena šokující tajemství poté, co Hush konečně prolomí své mlčení. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

Janega 

všechny recenze uživatele

DC animáky som vždy považoval za kvalitnejšie než od Marvelu, no týmto filmom sa stiahli riadne dolu. Komiks som čítal, tešil som sa na filmové spracovanie aj keď len forme animáku, no to čo urobili s predlohou,... no komiksových fanúšikov musel trafiť šľak zo záverečnej pointy. Postava Thomasa Elliota tam je len preto, aby tam bola, lebo chcelo to veľkú guráž urobiť z neho úplne zbytočnú postavu, keď v predlohe je Hush on. A animáciu už by tiež mohli trochu upraviť. No po tomto sa bojím, ako spracujú ešte lepší komiks Dlhý Halloween. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ještě o ždibec tragičtější než pohnojený The Killing Joke. Animáky od DC to měly docela dobře rozjeté ale v posledních letech kdy dochází na ty zásadní kusy komiksových předloh si ve snaze vymezit se proti předloze podráží sami nohy. Překopaná pointa celého příběhu, předělaný hlavní padouch a tuctové osekání jednoho z těch originálnější příběhů netopýřího muže na další řadový animák, který nemá moc čím oslovit. Škoda. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vysoko nadpriemerný DC animák. Už zažitá fajn animácia, skvelá akcia, pekné pomrkávanie na predchádzajúce filmy v spojení s Lexom Luthorom a myšlienka zapojiť do animáku aj nejakú tú psychológiu postáv ba dokonca aj vzťah, tak to prekvapilo a celkom milo. Na to, že to bolo primárne o Batmanovi, tak sa tu ukázala riadna kopa starých známych postáv a potešilo aj vytiahnutie "céčkového" záporáka do popredia. Ja som bol teda spokojný. Počet hviezd síce rovnaký, ale v konečnom dôsledku lepšie ako úlet s nindža korytnačkami. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Několik lidí to už shrnulo za mě,takže já jen,že je absolutní zbytečnost,aby se tento animák jmenoval podle squellého comicsu,když si z něj vzal jen zhruba kostru,ale jinak nenechali autoři kámen na kameni. Pro neznalce předlohy to ovšem nutně musí býti bomba. Pro nás ostatní se jedná o rozpačité zklamání,ve kterém se první 30min. nudíte k uzoufání,pak se to rozjede a vy doufáte,že s příchodem Jokera (má ty nejlepší hlášky v celém filmu,krom Harley) udrží úroveň až do konce,jenže...ouha! leda kulový,přátelé. Identita pana Ticho je zde naprosto jiná (což mě fakt nasralo) a naroubovaní na předchozí Reign of Supermen mě rozesmálo,když jsem si uvědomil,že ony předlohy (krom toho,že jsou od DC) nepojí spolu absolutně nic,ještě tak možná,že jsou 10 let od sebe,haha. Jason O´Mara (který mi nikdy nesedl jako Batman od začátku) zde huhlá tak zastřeným hlasem,že bez titulků mu nerozumíte ani exkrement a tudíž to zde má čsfd blbě. Kevin Conroy zde bohužel! nefiguruje. 1.film ze stáje anim.new52 universa od kterého jsem nic nečekal a také nic nedostal. Předchozí Reign byl o několik tříd,lepší. I přes ty změny,kterých má vůči předloze v podstatě stejně. A opravdu mi začíná dost vaditi,ten hnusný design postav a vůbec všeho (xichty,tělesné proporce u Supermana obzvláště,ten vypadá prostě odporně,ta držka a to tělo) alá japonci. New52 comicsová se mi fakt líbila,ale to co z ní dělají v anim.podobě je občas k poblití a to myslím ve všem. Ne,tento zmrzačený zmetek si nenechám. Když budu chtít Ticho,vezmu si comics,ze kterého tady zůstalo tak 20%...možná. Jako hraný film by to ovšem mohlo býti hodně dobré. Paradox. Jestli to takto půjde dál,tak se DC dostane na úroveň svých hraných filmů,tedy toho,co z nich dělají WB. Výstižné komentáře : novoten, SaNcHeZ ,NiaWolf. P.s. ještě že tu máme 2 DC anim. vesmíry,kdy DCUAOM - universe animated original (do r.2014 klidně ano) movies, je od JL War dle new52 a se stále stejným vizuálem,hud.skladatelem etc. A DCAU - animated universe (které obsahuje hl. propojený vesmír od Batman TAS 92...JL unlimited 2001), má naštěstí své orig. filmy,i když zatím jen 5. Naposledy,JL vs Fatal Five. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Velká přehlídka záporných, i relativně kladných hrdinů, které nechybí atmosféra a fajn Batman, jenž si tu navíc prožívá docela zdařilou romantickou linii. Záporáci však mají ve většině případů velmi krátkou životnost (a to včetně Jokera a Harley Quinn, tedy těch zdaleka nejzajímavějších), jejich prostor je často osekán vyloženě na souboj s Batmanem, což ději a především závěru neprospívá. Od něj jsem si sliboval mnohem víc. 65% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Predlohový komiks napísal Joseph Loeb a kreslil Jim Lee. Prvýkrát vyšiel v decembri 2002. (toi-toi)
  • Při boji Catwoman a Harley Quinn pronese Catwoman větu: „Tvůj oblek byl IN tak v 90. letech, teď už je k pláči.“ Postava Harley Quinn byla vytvořena scenáristou Paulem Dinim a kreslířem Brucem Timmem a poprvé se představila právě v 90. letech, přesněji v roce 1992. (Scaryman)

Reklama

Reklama