Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Rango (2011) 

Jo, dost dobrý! V mnoha věcech se naprosto schoduji s recenzí v cinepuru. Tedy že je škoda, že režisér musel uspokojit masové publikum, balancovaní filmu mmoc neprospělo. Johny Depp super. Animace dobrá. Hudba je vyjímečná(ještě teď si ji pouštím). Zkrátka příjemné překvapení.

plakát

Předčítač (2008) 

Nic jsem o tomto filmu nevěděl když jsem ho viděl. BUM!!! Člověk neodtrhne oči...

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Po vizuální, hudební i herecké stránce to nemohlo dopadnout lépe. Jen mi chyběla atmosféra a depka staršího filmu Jonese, MOON. Čekal jsem něco trochu jiného, ale zklamán jsem rozhodně nebyl!

plakát

Králova řeč (2010) 

Ač tento film patří do sorty mainstreamových filmů, tak mě první film který jsem od Hoopera viděl opravdu potěšil. Možná kvůli spontání návštěvě kina nebo snad kvůli hezkému počasí, zkrátka mi neuvěřitelně zlepšil náladu, a kvůli této jeho vlastnosti bych ho zařadil po poku všemi milované Amelie z montmartru, která působí na člověka přinejmenším stejně. Neméně se na tom podílejí také herecké výkony snad všech herců na place, kteří zdatně sekundují Firthovy a Rushovi. Díky moc!

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Skvěle natočená depka....Edward Norton spolu s atmosférou xenofobní ameriky...Zabijácká dávka!!

plakát

Zuřící býk (1980) 

Box je vděčné téma...Ale tenhle film je zatraceně dobrej!! Tak vyhchytaná kamera se nevidí. Joe Pesci jakožto vyšlechtěný herec scorseseho sice hraje všude stejně ale má to šťávu....asi jako krvavej steak!!! Celej tenhle film je krvavej obrovskej steak! už jen kvůli scéně kde de Nirovi dělá jeho žena právě takovej! Dost dobrý!!!

plakát

Máj (2008) odpad!

Vrchol nevkusu a synonymum pro..........pro..........co to sakra je? To myslí vážně??

plakát

Proposition (2005) 

Dobrý, neotřelý! Hillcoat u mě tímhle filmem stoupnul! Obraz který ukazuje téměř vše z austrálie předminulého století...to by ale nezvládl bez skvělé kamery a hudby od Nicka Cavea který napsal i dobře zvládnutý scénář. osvěžující a drsné. Děkuji!

plakát

Kmotr (1972) 

No tohle!! Kolikrát jsem to už viděl??? A teď, v důsledku pořízení coppolovy edice a shlédnutí 5 hodin bonusového materiálu mě to opět vykolejilo. Snad všechny filmy o mafiánech odtud čerpaly, a i když mi přijde zajímavější tématika spíše řadových gangsterů nižší třídy a ne navoněných mafiánů, tak tenhle film to prostě dokáže podat!! Spolu s knihou, dokonalé dovršení jednoho gigantického uměleckého celku který vám pomůže udělat si obrázek o poměrech famiglií ale zároveň i o velkém časovém období které celá trilogie zabíra....eccellente!!!!