Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (4 182)

plakát

Rudí prezidenti - Těžkosti Antonína Novotného (2018) (epizoda) 

Snížil si plat z 240 na 180 tis., níž mu nepovolili, a to v době, kdy průměrný plat dělníka byl 1000 Kč. Co s těma lovema dělal? Tonda byl takovej divnej patron a už vůbec nerozumím tomu, že se tam tak dlouho udržel.

plakát

Mistři medicíny - Jan Vojáček (2023) (epizoda) 

Po Prof. Janu Pirkovi další kardiochirurg, tentokrát působící v Hradci Králové. Když to nešlo v Práglu v Motole, tak to jde v HK. Prof. Vojáček je taky mmj předseda České společnosti  kardiovaskulární chirurgie.

plakát

Po jedné stopě - Nemám rád písek (2023) (epizoda) 

Z Konga do Angoly. Z Angoly do Demokratické republiky Kongo, kde asfalt opět nahradily cesty písčité. Tentokrát krom obvyklých peripetií na hranicích nic dobrodružného. 2 kytarové večery by unudily a uspaly i mě.

plakát

Vodník - Epizoda 2 (2019) (epizoda) 

Ta kamera mě přímo sere, tak bych to asi vyjádřil nejvýstižněji. Krajský policejní ředitel zrovna není nadšený z tohoto vyšetřování, když si k němu zajde i bývalý komouš a dneska významný místní podnikatel.

plakát

Vodník - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Z Lenky Krobotové mám vždycky tak trochu smíšené pocity, jestli jí to mám věřit nebo ne. Furt jsem si říkal, co je na tom tak divného a je to ta kamera, ta je teda hodně divoká.

plakát

Smrt Gagarina: Odtajněno (2011) 

Zajímavé. Dokument uvedl 5 verzí, co se vlastně mohlo stát, od srážky s meteorologickým balonem přes kolizi s SU-15 či SU-17 až po UFO. A zajímavá informace na konec, v nějakém moskevském bunku jsou uloženy všechny nalezené artefaktu ze zříceného letadla do několika zapečetěných sudů, prý pro šetření dalších generací.

plakát

Karolína (2021) (TV film) 

Slušný. Mě by jen zajímalo, podle čeho si jí v 16i letech tehdy Třeštíková vlastně vybrala. 7/10

plakát

Poslední závod (2022) 

Je to jen remake filmu Synové rok (1956) s mladým Bekem a Valou? No to asi ne, ale i tak jsem na vážkách, zase tak úplně mě to neoslovilo. Příběh zná snad každý a autoři se ho snažili udělat tak nějak košatější a výpravnější. Jenže po počáteční spoustě vaty je závod samotný znázorněn jen tak zkratkovitě, s tím si mohli dát práci lepší. Skvělý Olda Kaiser, ale stačí to na 4 frčky? Třeba to někdy příště přehodnotím. 6,5/10