Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Skyfall

Skyfall (2012)

Skyfall je NEJVÍC. Tady tentokrát ani nejsou potřeba žádná superudělátka, tady jde o to, kdo se umí prát, řídit a ještě lépe střílet. Tentokrát je to tak, jako kdyby to byl skutečný příběh a o tom to je. Taky je vidět, že tento zvláštní díl zraje jako víno, první asi 4 roky tu měl jen něco přes 70%, teď už je na 81%, je tak dál :-)

Kill Bill 2

Kill Bill 2 (2004)

Ani po 17 letech neztatil vůbec nic ze svého lesku. Dvojka je ještě o chlup lepší jak jednička. Dokonce ještě víc obdivuju soundtrack. Až tady je vidět, kdo je Bill. A hlavně postava jednooké Daryl Hannah je o dost zajímavější než Lucy Liu, podstatný je taky výcvik Beatrix u mistra Pai Meie. A nakonec přijde smrtící technika pěti bodů.

Čistá duše

Čistá duše (2001)

Tenhle film zraje jako víno. Čistá duše = Čistá práce. Perfektní Russel Crowe a okouzlující tehdy jednatřicítka Jennifer Connelly. Tenhle film můžu vidět třeba jednou ročně a vždy mě dojme, zejména na konci rituál s pery a předávání Nobelovky. 100%

Klepání na nebeskou bránu

Klepání na nebeskou bránu (1997)

Miluju tenhle film a pokaždé mě strašně baví. Za těch skoro 20 let už jsem ho viděl asi 10x a pokaždé se tam najde nějaký super moment. Třeba dneska jsem si všiml, že tu má malinký štěk německá (tehdy) blonďatá kráska Xenia Seeberg jako policistka. 100%

Star Trek

Star Trek (2009)

Když se vrátil Star Trek na filmová plátna, spousta lidí si stěžovala na představitele Spocka Zachary Quintoa, jenže já dodneška nevstřebal jako Jima Tiberia Kirka Chrise Pinea. Ale zase další obsazení Karl Urban jako doktor kostra, Zoe Saldana jako Ura a Simon Pegg jako Scotty to narovná. A tak se celý příběh vrhá časově ještě před původní seriál z šedesátých let do mládí J.T.Kirka a společný začátek všech na U.S.S. Enterprise s označením NCC-1704.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

2020: Co ztratil ze svého lesku a pro mě nejlepšího batmanovského filmu? NIC. Právem pořád patří do mých TOP10 filmů.