Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (100)

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Seriál se začne rozjíždět a hlavně dávat smysl až od třetího dílu první serie. První dva díly jsou o ničem a s manželkou jsme se rozhodovali jestli po prvním dílu pokračovat. Nakonec jsme se dočkali slušného dramatu. Dal bych klidně pět hvězd, kdyby pointa z první serie nebyla v druhé serii postupně tak trochu pohřbena.

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Mám pocit, že kdyby režisér nebyl Woody Allan, hodnocení by se jen těžko vyšplhalo do červenýho. Nebýt slušných hereckých výkonů a mého oblíbeného herce Bardema jen tři hvězdy. Obecně mě romantické komedie nebaví, kor když se to točí okolo šukání na jednu noc nebo že to je byl jen omyl a zítra se na to prostě zapomene.

plakát

Marťan (2015) 

Kdybych nečetl knihu asi bych dal plný počet hvězd. Oproti knize se mi zdál film, jak to nazvat, takový plochý. To, co bylo v knize popsáno do nejmenších detailů, zde chybí, něco bylo úplně vynecháno. Ale s tím se asi nic moc dělat nedalo, to by film musel mít aspon tři hoďky a to by byl trochu opruz :D.

plakát

Švindlíři (2003) 

Bohužel předvídatelné (možná to je tím, že se mi hned vybavil film Nejvyšší nabídka). Už po pár minutách sem věděl, že tam něco nehraje. Spousta situací vůbec nebyla normálních a já se jenom divil proč todle nebo tamto chybí. Škoda, mohl by to být jinak skvělí thriller.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Film je nabitý akcí, odkazů na předešlé díly je plný pytel a Arnie tomu dává korunu. Bohužel často sem měl pocit, že Arnie paroduje sám sebe a vložit vtipný moment nebo komentář spíše uškodil. U jedné scény to bylo jak z Cimrmana. Celý film si drží vysokou laťku, ale je takový plochý, nic u čeho mi spadne čelist. Na legendární dvojku prostě neměl, to ani náhodou. Proto hodně slábý čtyři hvězdy. SPOILER: I když se zdá, že to je pokračování Terminátora, tak není. Je to úplně nový Terminátor co přepisuje celou časovou, logicky i dějovou linii tak jak ji známe z předešlých Terminátorů. Jako kdyby se to, co sme viděli v Terminátoru 1, 2 a 3 vůbec nikdy nestalo. Tento Terminátor vlastně ukončil a "vymazal" to co se stalo, stane. Bohužel, vysvětlení proč tomu tak je, se ve filmu nedozvíme, tipuju, že to jsou otevřené dveře pro natočení dalšího dílu. Myslím, že to ani jinak snad nešlo.

plakát

Insidious 3: Počátek (2015) 

Bohužel více méně sklamání. Těch lekaček je tam tolik, že sem si na ně zvykl a prostě sem je čekal. Je to jednoduchý, ticho, dlouho nic a následuje lekačka. Bez vyjímky. Z celého filmu mám pocit, jako kdyby to chtěl mít režisér už za sebou. Když se něco začlo dít, následoval konec a tam takových "náhod", že sem málem odešel z kina. Konec filmu vysloveně sráží film ke dnu.

plakát

Pokání (2007) 

Já nevim, od Wrighta sem už viděl dva filmy a tohle bylo to samý, nuda nuda a nuda. Film sem nebyl schopen dokoukat do konce. Po hodině a půl už sem hledal jinou činnost, tohle se prostě nedalo. A proč teda dávám ty dvě hvězdy? Nebýt Keiry a toho že se nesmála. Když se totiž Keira směje tak se mi okamžitě vybaví vetřelci s Riplejovou.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Chtěl sem ve filmu víc Hawkinga, ty hluchý místa mohly bejt v pohodě vyplněný nepochopitelnýma teoriema. Ale zase si řikám, pro koho ten film bude, romantický drama oproti chlapovi na vozíku co chrlí na svět svoje myšlenky, kterým nikdo nerozumí, pomocí brčka? Volba je jasná, pro mě bohužel. Jsou to hodně slabý čtyři hvězdy. Je až s podivem co je člověk schopen pro druhého protrpět.

plakát

Letadla 2: Hasiči a záchranáři (2014) 

Určené pouze jen těm menším. I dospěláci se sice občas zasmějí, ale jinak je to takový nudný a občas infantilní. No prostě pro děcka :)

plakát

Neutečeš (2014) 

Příjemný horrůrek na dobrou noc. Kamera supr a scénář taky. Hudba a zvukové efekty na hovno. Ve filmu mě hudební doprovod bojavých scén lezl krkem, protože se k nim prostě nehodil. Konec filmu originálni a efektní. Bohužel mě celý film rušily dvě slepice, co celý film kvokaly jak se na ten film nemůžou dívat. Tak proč kurva lezou na horror?!