Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (198)

plakát

Lásky čas (2013) 

Zase jsem se těšil na konec. A to z jednoho důvodu. Na mě to bylo až moc intelektuální. Chtěl jsem prostě více cestování časem, více romantiky. Bylo to takový pokoukání na všechno a vlastně to bylo jen o křehkosti života. Margot Robbie si tady zahrála asi tu nejvíc zbytečnou roli v kariéře, kdyby tam nebyla, tak by to vůbec ničemu neuškodilo. Texty roztržitého a nevýrazného Gleesona byli tak debilní, že se nedivím, že jeho postava potřebovala možnost cestovat časem, protože tenhle kluk by si určitě nikdy nevrz! Postava Rachel McAdams byla fajn, ale bylo jí uhrančivě málo! A pak Bill Nighy, klasicky šarmantní tatík, až vyrostu, tak bych chtěl být jako on!

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

Už to tu bylo. Ne že by to nebylo fajn, ale už to tu bylo.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Lady a Bradley si to slušně dávaj. Hudební kulisa je perfektní. Songy beroucí za srdce. Bohužel to všechno vydrží jenom polovinu filmu a pak to jde všecho pěkně strmě dolů. Mám i dost velký problém s názvem filmu, který se zdá být dost mimo! Možná ta půlka filmu název naplňuje! Posuďte sami! Já posledních deset minut filmu posouval hodně rychle ke konci!

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Filmy od Shane Blacka mám rád. Ale co se týká Predátora, tak je jisté, že se na tenhle film vysloveně nehodil. Ze starý klasicky (myslím fakt jen film s Arnoldem) jsem neviděl vůbec nic. Ne že by se to mělo kopírovat, ale čekal jsem trošku něco jiného. Nahláškovaná buddy movie jak jsem zvyklej od Shaneho byla fajn, ale v tomto totálně mimo mísu. A i děj nebyl tak extra. Možná seriál??!!! Thomas Jane (alias Punisher) mě totálně sklamal. Dávám tři hvězdy za to, že mě to občas i trošku bavilo! Ale znovu si pustím raději první film s Arniem! ,,Ty máš ale držku!'' :D

plakát

Venom (2018) 

Běžte na to, než vám to recenzenti na csfd či moviezone zhnusí. Tento film není fail. Fail jsou ty recenze a myslím si, že jen kvůli tomu, že to natočilo Sony. Taky jsem se bál, ale dopadlo to skvěle.

plakát

Půjčovna masa - Série 1 (2018) (série) 

Mělo to děj, mělo to akci, mělo to hlubší smysl, mělo to nahý scény, mělo to takovej ten šmak, kterej při konzumaci potřebuješ :) Hlavní byl fakt, že tam byl R rating! Bez něho by to nebyla takový bžunda.

plakát

Čertoviny (2017) 

Dojem: toho, trošku toho a tohoto. Děj pohádky je prvoplánový, ale dobrý a byl by i zábavný, kdyby byl o trošku kratší. Tahle pohádka by mi seděla více jako hodinovka a ne jako celovečerák. Umyslný natahování sople bylo fakt v obýváku na usnutí a to hlavně ve chvíli, kdy vám dojde (a to asi hned na začátku filmu) kam to směřuje a vy jen čekáte na finální rozuzlení. Které už dávno víte! Škoda, že u nás asi není scénárista, který by myšlenku uměl dotáhnout (já to taky neumím) a nerozvíjet děj tzv. purple write (řekl bych). Jako vzor bych letos všem českým tvůrcům dal letošní Norskou pohádku (CZKT - nápověda), kde je všechno, co může malej a velkej dostat! Název si najděte sami!

plakát

Hastrman (2018) 

Po skvělém traileru jsem vstupoval do sálu s velkým očekáváním. A tak tam čekám a čekám a ono nic! V podstatě se jednalo o velký soubor jednotlivých povídek. Nevšiml jsem si žádné dějové linky. Romance se nekoná a ani ten triller! Celé je to o tom jak jeden tvor se snaží skrývat, kvůli předsudkům, kým je a to vše zabaleno do dobového roucha, což mě asi bavilo nejvíc. Česká příroda je skvělá, ale to je asi tak všechno! Karel Dobrý byl dobrý a ne skvělý (bohužel). Nejlepší výkony podali Lábus s Novotným + vcelku povedený humor (nečekejte komedie, jde spíš o záblesky, ale dobré)! Asi bych se nebál to pojmout více akčně, přidat celofilmovou zápletku a necpat tam pseudofestivalovou hlubší myšlenku. Nejsem cílovka, ale asi bych necílil jen na intelektuály. Těm se to bude líbit a to spíš jen ze zásady! Za mě to nedopadlo.

plakát

Coco (2017) 

Co dodat? Asi nic! Dvakrát jsem u toho bulel... :-)

plakát

Cesta za králem trollů (2017) 

Sympatičtí herci. Kvalitní děj, který nebyl nikterak hloupý a svůj účel splnil, ač zvraty byli dost předvídatelné, ale logické a možné! Konečně jsem viděl pohádku, kde nebyla pitomá pitvořící stvoření (jako český buznočerti). Všem českým filmařům bych tuto norkou pohádku pustil milionkrát, aby se něčeho přiučili. A to nemluvím o traileru, který je sám o sobě poutavý a nečeský. Hanba české pohádkové tvorby je dokonána!!!